… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Illatozz, mint egy Olsen!

Illatozz, mint egy Olsen!

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, a világszerte híressé vált Olsen ikreket.  Úgy gondolták, hogy a 2013-as év megfelelő lesz az Elizabeth és James néven jelzett új illatuk  piacra dobására. Az illatot márciustól találhatjuk majd meg a Sephora üzletek polcain. A parfüm a duó első prémium illat lesz.

„ Alig várjuk, hogy az ikrek a modern perspektívát, és az Elizabeth és James tervező páros divatfilozófiáját életre keltsék ezzel a presztízs illattal”- mondja Michael McGeever a Sephora Originals alelnöke.

Mary-Kate és Ashley a nézők szemei előtt alakították ki jelenlegi stílusukat. A Sephorával való együttműködés komoly, és megfontolt jellemre vall, hiszen maga az üzlet is ezt az atmoszférát árasztja. Előző illatuk- valamikor 16 éves koruk táján hozták forgalomba- saját nevükkel volt márkázva, és csak a tinédzser korosztálynak jelenthetett újdonságot. Mára már fordult a kocka.

A divatrajongó lányok előszeretettel hívják föl magukra a figyelmet kitűnő, egyedi stílusukkal, és viharos szerelmi kapcsolataikkal- Ashley Olsen jelenlegi párja Oliver Sarkozy, a jól ismert francia elnök testvére. Kis lépésekkel fenntartva a figyelmet talán nem tűnnek majd el a süllyesztőben. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Szabó Zsuzsanna

Hozzászólások

Pin It on Pinterest