… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Így lesz gyönyörű a dekoltázsod rövid idő alatt

Így lesz gyönyörű a dekoltázsod rövid idő alatt

Jön a bikiniszezon, ilyenkor sokan elgondolkoznak kisebb beavatkozásokon, mint például a mellfelvarrás, nagyobbítás. Nem kell rögtön kés alá feküdnünk ahhoz, hogy kebleink gyönyörűen nézzenek ki. Egy – két hasznos tipp, torna és különböző krémek remek eredményhez vezethetnek anélkül, hogy átszabassuk magunkat.

Olajok
Az olajok használata jótékony hatással van a megereszkedett mellekre. Ilyen a szőlőmag olaj, avokádóolaj, rózsaolaj, mandulaolaj és az illóolajok is. Itt megemlítenénk, hogy a mandula – és a rózsaolaj nagyon sok területen alkalmazható, így mindenképpen szerezzünk be belőlük otthonra. Fontos, hogy a mellek is külön ápolást igényelnek, ugyanúgy, mint az arcunk. Tehát a sima testápoló nem segít ebben.

Bolti készítmények
Természetesen az üzletekben is kaphatsz csodakrémeket. A mi tippünk ebben az esetben az Avon Lift & Firm Bust (150 ml 949 Ft), mely gránátalma -és édeskömény – kivonatot tartalmaz, ami segít a kollagén és elasztin termelésben. Rendszeres használatától simább, feszesebb, kellemesebb tapintású bőrt ígérnek. Douglas Body Stylist Kebeldúsító krém (7990 Ft)

Torna
Rengeteg mellfeszesítő gyakorlat van, ami otthon is elvégezhető és nem tart sok ideig, ugyanakkor nagyon eredményes.

Fekvőtámasz
A leghatékonyabb a mindenki által utált fekvőtámasz. Mi sem kedveljük túlságosan, de az biztos, hogy nagyon hatásos. Lehet a női verziót is csinálni, tehát elég, ha térdelőtámaszban végezzük el a gyakorlatot.

Hamarosan beszámolunk, milyen hatást értünk el a tesztelésre kapott krémekkel

Súlyzózás
Vegyünk a kezünkbe egy-egy fél kilós súlyt, ha nincsen otthon, lehet helyette két fél literes, vízzel megtöltött üveggel dolgozni.  Emeljük fel kezünket vállmagasságba 90 fokos szögbe. Zárjuk össze a könyökeinket, majd kicsiket toljunk felfelé. Figyeljünk oda, hogy a könyök soha nem menjen a vállmagasság alá. Ebből csináljunk minimum 50 darabot, majd váltsunk gyakorlatot. A karjaink maradjanak ugyanebben a pózban, de a le-föl mozdulat helyett most ki-be mozgassuk a kezünket. Ebből is minimum 50 darab, amennyiben nem megy egyszerre meg lehet felezni. A gyakorlatokat lehet váltakozva is végezni.

Ezután feküdjünk hanyatt és tegyük fel a kezünket nyújtva. Húzzuk be a kezünket, majd toljuk ki újra. Ebből is ugyanannyit csináljunk, mint az előzőkből.

Ezeket a gyakorlatok elég hetente 3-4 alkalommal elvégezni, mindössze negyed órát vesz igénybe. Emellett használjunk különböző feszesítő termékeket is, a kettő kombinációjával hamar látható lesz a változás. Aki úgy érzi, hogy szüksége van a cici formálásra, az most kezdje el, hogy a nyár elején már tökéletes dekoltázzsal tudjon mutatkozni. Hajrá lányok!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest