… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Idén ő diktálja az esküvői körömtrendet

Idén ő diktálja az esküvői körömtrendet

Rihanna, Beyonce, Katy Perry, Angelina Jolie és még számos világsztár stílustanácsadója, Jeff Pink diktálja 2012 –ben az esküvői körömtrendet. A hollywoodi tanácsadó szerint, ahogyan a menyasszonyi ruha sem minden esetben fehér – sőt, lehet akár fekete -, a köröm díszítésében is a változatos színek és formák jelennek meg idén. A titok minden esetben, a harmóniában és árnyalatban rejlik.

Míg Rihanna és Katy Perry a hétköznapokban a sötét tónusú árnyalatokra esküszik, addig Beyonce az esküvője után számtalanszor mutatta meg 18 karátos gyémántgyűrűjét, ezzel együtt pedig csodálatos francia műkörmét. Jeff Pink szerint az arák gyakran hajlamosak csak a ruhára, sminkre, fodrászra koncentrálni, és megfeledkezni arról, hogy ezen a napon bizony előtérbe kerülnek a kezek és ezzel együtt a köröm is. A francia köröm atyja 50 éve diktálja a körömdivatot és idén a legfontosabbnak a harmóniát tartja a körömtrendben. ,,Amikor a menyasszony ujjára felkerül a gyűrű, rengeteg fotó, videó örökíti meg a nagy pillanatot, de az anyakönyvi bejegyzésnél is szerepet kap a kéz, s számos vendég fogja megcsodálni a jegy- vagy kísérő gyűrűt is. Az esküvő napján a menyasszony körme minden esetben legyen ápolt, tiszta, színben pedig harmonizáljon a smink, a ruha illetve a menyasszonyi csokor színeivel és ne egy különálló darabként jelenjen meg. ” – mondta el a szakember.

Mi lesz idén a trend?
A ruhák és frizurák a divathullámoknak megfelelően évről évre változnak, ezzel együtt pedig a köröm díszítése is igazodik az aktuális trendekhez. Az idei körömtrend szerint a zselé vagy porcelán alapanyagból készült műkörmöket különleges, egyedi mintákkal díszíthetjük. Az árnyalt, leheletfinomságú motívumok gyönyörűen feldobják a körmöket. A díszítő strasszok különböző színűek is lehetnek, ami fontos, hogy romantikus összhatást és finom eleganciát sugározzanak. Az esküvői köröm hagyományosan a fehérre épít 2012-ben is, de érdemes figyelembe venni a tavasz illetve a nyár színeit is. Idén a Tangerine Tango az év színe, mely egy kellemesen narancsos, élénk szikrázó szín.  Amennyiben az ara csokrában, sminkjén és ruháján is megtalálható ez az árnyalat, bátran használható akár a körmök díszítéseiben is. De ne az alapkörömlakk színén, hanem a motívumok, minták színeiben jelenjen meg. ,,A menyasszonyok között persze vannak bátrak és kevésbé vállalkozó szellemű hölgyek is. Általános tapasztalatként elmondható, hogy aki a hétköznapokon műköröm-párti, az valószínűleg az esküvőjén sem fog lemondani róla. Vannak olyan menyasszonyok, akik csak a nagy napra lepik meg önmagukat és életük párját egy műkörömmel. Ilyenkor érdemes előtte a próbafrizurához hasonlóan,,próbakörmöt” készítetni a körömmesterrel. Manapság már sokan választják a lakkzselét is, mert tartós, természetes hatású és gyönyörű mennyasszonyi köröm készíthető belőle. A színeket nem igazán kedvelő arák számára jó hír, hogy a Swarovski kristályos díszítés még mindig nagyon divatos, emellett pedig elegáns, hercegnői megjelenést kölcsönöz viselőjének.” – nyilatkozta Székely Imola a Perfect Nails körömmestere. Jeff Pink a világhírű Orly körömlakkgyártó vállalat alapítója. Ő volt az, aki 50 évvel ezelőtt megálmodta kezünkre a francia manikűrt. Azóta számos hollywoodi sztárnak lett a stílustanácsadója. Barbara Streisand és Cher például az elsők között voltak.

Az idei szezon divatszínei

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest