… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Gyönyörű sminkek igéző kék szemekhez

Gyönyörű sminkek igéző kék szemekhez

A kék szempárt néhány egyszerű trükkel még érzékibbé teheted. Meríts ihletet a következő sminktippek közül. Megmutatjuk azokat az árnyalatokat, és technikákat, melyekkel igéző jeges tekintetet varázsolhatsz!

Árnyalatok kék szemekhez
Néhány szín úgy tűnik kifejezetten a kék szempárhoz lett kitalálva. Válogass a halvány a rózsaszín, az ezüst, a kék, vagy a lila árnyalatai közül. De akár a gyöngyházfény és levendula is nagyszerű választás lehet, ezek a színek a kékkel párosítva egyszerre jegesek, és érzékiek.

Gyönyörű nappali smink
Ha fényes, csillogó tekintetre vágysz, próbáld ki a fényes kék szemhéjfestékeket. A világos árnyalatok nagyszerűen mutatnak a kék szemekkel, vigyél fel olyan színt, ami világosabb a szemeidnél, egy fehérbetartó kék tónus tökéletes lehet erre a célra, de akár krémes, vagy ezüstös színekkel is kísérletezhetsz. Ezután a szemeid színénél sötétebb szemceruzával húzz vonalat alul és fölül. Végül fejezd be egy fekete szempillaspirállal.

Szexi füstös smink
A füstös tekintethez kombinálhatod a rózsaszínt és a szürkét. A szürke igazi aduász a sminkelésnél, bármilyen színű szemeknek titokzatos, szexi külsőt kölcsönöz. Felviheted közvetlenül a szempilláidhoz, vagy akár egészen a szemöldökcsontig.  A belső szemzughoz vigyél fel egy lágy, szürke árnyalatot, a külső szemzugnál  pedig alkalmazz egy lágy mályvaszínt, mely meleg árnyalat révén enyhíti a hideg összhatást. Dolgozd el a két tónus közötti éles határokat.

Rose Romance szemhéjfesték, 14.500 Ft, Lancome

Astor Eye Artist szemhéjfesték paletta, 2899 Ft

24K Gold szemceruza Smokey Purple 1450 Ft, AVON

Bronzos ragyogás
A bézs, és a bronz árnyalatok gyönyörű kontrasztot teremtenek a kékkel párban, mélységet adnak a szemeknek. Ezek a  színek a kékkel komplementer árnyalatok, ami azt jelenti, hogy kiemelik, és felerősítik a kéket. Utolsó lépésként használj fekete szempillaspirált.

NYC New York Color Big Bold szempillaspirál, 1219 Ft

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest