… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Forradalmi újdonság- Öregedésgátló körömlakkok!

Forradalmi újdonság- Öregedésgátló körömlakkok!

A Dermelect legújabb kollekciójában mesés árnyalatok párosulnak forradalmi egészséges előnyökkel! A színpompás kozmetikumok védik a körmöket az öregedéstől és az UV-sugaraktól is!

Mindenki szereti a színpompás körömlakkokat, melyek megtöltik vidámsággal, és egyéniséggel körmeinket. De mi van akkor, ha ezután nem csak csinos dekorációs funkciót töltenének be, de olyan egészséges kozmetikumok is lennének, melyek óvják a körmöket UV sugaraktól, öregedéstől, és káros környezeti hatásoktól?

A Dermelect kozmetikai cég forradalmi találmányát káros hatások nélkül használhatjuk. Minden egyes lakk DBP, toluol, és formaldehid mentes, és számos egészséges összetevővel van átitatva. Többek között tartalmaznak ProSina-t, vagyis tiszta fehérjét, amit új-zélandi gyapjúból vontak ki, segítségével a körmök jóval ellenállóbbak lesznek, és a lakk óvja őket az UV-sugaraktól. Emellett számos vitamin peptid, és hidratáló összetevő találhat benne, mely biztosítja, hogy körmeink jól ápoltak, és egészségesek legyenek.  A kozmetikai csodaszer erősíti a körmöket, és gyönyörű fényes, és krémes kivitelben is kaphatóak. A palettán 6 féle árnyalat szerepel: gazdag, magabiztos lila, tört piros egy kis rózsaszínnel, ragyogó krém mandarin, lélegzetelállító égszínkék, mesés, friss fukszia, és zamatos barack.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest