… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Dögös színek és illatok a legújabb True Blood szépségkollekcióban!

Dögös színek és illatok a legújabb True Blood szépségkollekcióban!

Az HBO nagy népszerűségnek örvendő vámpírsorozata ezúttal szépségmárkát ihletett, a kollekcióban helyet kaptak körömlakkok, rúzsok, testápolók és parfümök is.  Az egyes darabok augusztustól lesznek kaphatóak a boltokban!

Tavaly a Tarte, idén pedig a HSN és Deborah Lippman próbál a True Blood rajongók kedvében járni. A kollekcióban most a körömlakkok kerültek reflektorfénybe, melyek között találunk természetesen vérvörös darabokat, és visszafogottabb természetes színeket is.

A másik újdonság a tavalyi Tarte kreációk után a parfüm, mely a Forsaken nevet kapta, a fülledt gyümölcsös, virágos illat jázminból, ámbrából, és pacsuliból áll össze. A testápolóban ugyanaz a virágos parfümillat található,  a krém a benne lévőcsillámoknak köszönhetően a bőrt ragyogóvá varázsolja.  A kollekcióra  egyébként most is jellemző a sötét, gótikus design, a domináns szín a vörös és a fekete.

 

A True Blood újdonság érdekessége, hogy a kozmetikumok mellett, bekerültek az egyes darabok közé gyertyák és szobaillatosítók is. Az új kollekció augusztustól lesz kapható.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest