… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Dita Von Teese ihlette vadító burleszk smink pár perc alatt

Dita Von Teese ihlette vadító burleszk smink pár perc alatt

A pin-up lányok érzéki vintage sminkje idén nagyon népszerű. A 21. századi burleszkkirálynő az Artdeco-val közösen megjelentette első elegáns sminkkollekcióját.  A most következőkben megmutatjuk Dita Von Teese trükkjeit, és hogy hogyan érheted el a klasszikus Hollywoodi ragyogást!

Az Artdeco legújabb sminkkollekcióját a burleszk koronázatlan királynője Dita Von Teese ihlette. A kozmetikumok célja, hogy segítségükkel életre keltsük a bennünk rejlő pin-up lányt. Ez a stílus egyszerre titokzatos és szexi, leginkább az 50-es éveket idézi fel. A pin-up sminket lényegében a fekete tussal keretezett cicaszemek, és élénk vörös ajkak jellemzik. Napjainkban képviselői közé tartozik: Dita Von Teese, Katy Perry, vagy Gwen Stefani.

A Dita Von Teese Classics sminkkollekció mindent tartalmaz, amire a klasszikus Hollywoodi smink elkészítéséhez szükség lehet. Dögös vérvörös rúzs, fekete szemhéjtus a tökéletes cicaszemekért, vadító vörös körömlakk, hófehér púder a ragyogó arcbőrért, természetes földtónusok a szemhéjpúderek között, és persze az elmaradhatatlan dús műszempilla rengeteg.

„Az igazság az, hogy én egy átlagos külsejű lány vagyok. Emlékszem, mikor kislány voltam, mindig lenyűgöztek a klasszikus 40-es, 50-es évek Hollywoodi filmjeinek női főszereplői. Ragyogó, tökéletes külső, és kreativitás. Hiszem, hogy a sminknek hatalma van, olyan hatalma, eszköz mely egy átlagos nőt titokzatossá, különlegessé, és végtelenül izgalmassá tesz.”- mondta Dita.

Az első lépés, hogy emeld ki a szemed a fekete szemhéjtussal, és a műszempillákkal. A szemhéjakra vigyél fel egy lágy, földtónusú szemhéjpúdert, a belső szemzugban próbálkozhatsz egy világos rózsaszínes árnyalattal is, így kontrasztot adsz a fekete tusnak. A  csillámló púderből vigyél fel egy keveset a homlokodra, hogy arcbőröd halvány ragyogást kapjon. Az utolsó lépésként pedig felkerülhet a jellegzetes vörös rúzs, mely teljessé teszi a vintage hatást. Ez a smink tökéletes egy buliba, vagy különleges eseményekre. A Dita Von Teese Classics kollekció júniusba kerül a boltok polcaira.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest