… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Disney mánia- Káprázatos Hamupipőke sminkek a Sephora-tól

Disney mánia- Káprázatos Hamupipőke sminkek a Sephora-tól

A Disney egyre inkább uralma alá hajtja a kozmetikumok világát, ezúttal a Spehoran van a sor. A márka Hamupipőkés sminkszettel rukkolt elő a 2012-es ünnepekre. A mesebeli kollekció egy gyönyörű szemhéjfestékpalettát, rúzsokat, élénk, elegáns színekben pompázó csillámló körömlakkokat, valamint parfümöket is tartalmaz.

A mesék ihlette szemhéjpalettán több, mint 20 árnyalat található, krémes állagának köszönhetően könnyű a felvitele. A csomagolás sem mindennapi, az egyszerű mégis elegáns tok, fekete bársonnyal van bevonva. A színek között az idei őszi trendeknek megfelelően számos ékszerárnyalatot találhatunk, tengerzöldet, kéket, középbarna aranyat, rózsaszínt, világoskék gyöngyöt, drámai sötét éjkéket, és szilvát is. A paletta nagyon találóan a Midnight Hour, vagyis Éjfél címet kapta.

A Holdfényes csók címet viselő rúzsok négy színben, pezsgő, bogyó, rózsa, és barack árnyalatokban kaphatóak. Mindegyik visszafogott csillogással van átitatva. A gyűjtemény különlegessége a zsebóra formájú kis tükör, és a parfüm, mely Swarovski kristállyal kirakott üvegcsékben kerül októberben a boltok polcaira.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest