… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Démoni báj a sminkpalettán

Démoni báj a sminkpalettán

Limitált számban, de már megtalálható a Maleficent névre keresztelt sminkkollekció a MAC üzletek polcain. A hamarosan mozikba kerülő Demóna ihlette sminkek ördögien vonzóvá varázsolják azt, aki elég merész ezekhez a csábító színekhez!

Füstös szemek, élénkvörös ajkak, éjfekete körmök – a boszorkányosan elegáns megjelenéshez nem kell velejéig gonosznak lenni, hiszen a MAC-nek köszönhetően mostantól bárki megelevenítheti a Disney egyik legmisztikusabb karakterét, a Csipkerózsikából megismert Demónát. Legyen szó nappali vagy esti sminkről, a tüzes, sötét árnyalatok mellett a barnás, pasztellesebb tónusok kedvelői is válogathatnak az egyedi kollekció darabjai közül, melyek az arcot, szemeket, ajkakat és körmöket varázsolják ördögien igézővé, a különleges szépség és titokzatosság jegyében. Demónáról azonban hamarosan lehull a lepel – az Angelina Jolie címszereplésével készülő filmből megtudhatjuk, mi vezetett rejtélyes főhősnőnk egykor tiszta szívének megkeményedéséhez…

Érdekesség a filmről: Angelina 4 hónapig speciális arccsontpótlást viselt a szerep kedvéért. Hogy a sok fel -, és levétel ne irritálja a bőrét, a maszkosok kókusz – és argánolajból készült keverékkel ápolták, így arca ezután is hibátlan maradt. Demóna (BA) Forgalmazó: Forum Hungary Premier: 2014. június 5.

Burai Anna írása

Hozzászólások

Pin It on Pinterest