… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Csábító mézédes illat – Méhecske parfüm a nyár új slágere

Csábító mézédes illat – Méhecske parfüm a nyár új slágere

A tavalyi nagysikerű Dot by Marc Jacobs parfüm után, a tervező ismét egy fantasztikus új nyári illattal jelentkezik! A Honey-val a méz lágy édes aromáját zárták palackba, a divatos üvegcsét pedig ezúttal katicák helyett a méhek világa ihlette.

Valószínűleg Marc Jacobs új parfümje első látásra mindenkinek ismerős lesz, a Honey by Marc Jacobs ugyanis a tavaly nyáron debütált Dot parfüm széria része. Az új illat várhatóan legalább akkora siker lesz, mint elődje, ugyanakkor csak jóval később augusztusban fog megjelenni.

Honey by Marc Jacobs

A könnyed nyári illatot a díjnyertes parfümkészítő Annie Buzantin és az illat tanácsadó Ann Gottlieb alkotta meg. A parfüm közvetlenül Jacobs új színes sminkkollekciója előtt fog debütálni, mely a hírek szerint a Sephora szárnyai alatt született, és a tervek szerint, szeptemberben kerül a polcokra.

Bár az illatot még nem ismerjük, az új parfüm üvegcséje ha lehet még kreatívabb, mint elődjének a Dotnak. A két kis méhecske, és a fekete-sárga csíkozás kevés teret enged a képzeletnek az illat milyenségét illetően. Marc Jacobs úgy nyilatkozott a parfüm hihetetlenül érzéki, a körte, gyümölcsös puncs, a lédús mandarin, a narancsvirág, és őszibarack nektár lágy egyvelege. Alap bázisában megtalálható a méz, valamint a vanília aromája is, ezáltal igazi nyári hangulatot idéz. Természetesen csak úgy mint a Dotnál, a Honey is kapható lesz testápoló, és tusfürdő formában.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest