… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Az idei tél legszebb sminkjei

Az idei tél legszebb sminkjei

A Nude árnyalatok még mindig hódítanak
A „meztelen” vagyis nude  megjelenés még idén télen is hódít! Ennek a sminknek az a lényege, hogy csak finoman bánik a színekkel, főleg pasztellt használ, mint a mályva, a bézs, vagy a levendula. Az egész arcon van a hangsúly, azáltal, hogy igazán semmit sem emel ki! Egyhangúnak tűnő arcbőr, egy kis játék a szemeken és egy leheletnyi rózsás ajakrúzs. Már-már unalmasnak mondható, de mégis tele van sejtelmességgel!

 

Az éjszaka a titokzatos lehetőségek ideje…
A párizsi éjszakai hangulat inspirálta kollekció szofisztikált és végtelenül nőies, amely a lila szín különböző árnyalataiban pompázik. Félúton valahol a titok és a varázslat között a Midnight Roses kollekció jelképezi az éjszakai csábítást annak minden „lilafényben-úszó” formáján keresztül.

Káprázatos színek
Az YSL karácsonyi kollekcióját az Északi fény ihlette, ami a sminkek egész palettáján érzékelhető: csillogó lila, ezüst, türkiz és fehér gyöngyházfény színekben káprázik! A Northern Lights sminkkollekció egy merész és tündöklő újdonság a télben.

Csábító és nőies
Az Amanda Seyfried nevével fémjelzett márka legújabb kollekciója teljesen ellentétes képet mutat a színésznőről. Amanda minden filmjében inkább kislányos-bájos külsejével hódít, míg a Cle de Peau őszi-téli kollekciójának képein egy teljesen új, nőies énjét mutatja!

Mi ezt kérnénk karácsonyra!
Első látásra beleszerettünk a Givenchy karácsonyi sminkjeibe, aminek a Contes de Noёl nevet adták! A kollekció egyik legkiemelkedőbb része a pirosító, amely üde, pinkes-barackos ragyogást kölcsönöz a nagy téli hidegben viselőjének!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest