… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Ami nem hiányozhat egyetlen nő polcáról sem: teszteltük az AVON Go Glam sminkpalettát

Ami nem hiányozhat egyetlen nő polcáról sem: teszteltük az AVON Go Glam sminkpalettát

A borús, őszi és téli napokon az embernek sokszor semmi kedve elindulni otthonról. Ilyenkor hajlamosak vagyunk a színeket mellőzni, és ez nemcsak az öltözködésünkre, hanem sminkelésünkre is vonatkozik. Pedig nem szabad hagynunk, hogy a szürke idő minket is magával ragadjon, elrontsa kedvünket, hiszen ilyenkor is fontos, hogy jókedvűek és sokszínűek legyünk. Azonban egy szuper, multifunkcionális segítséggel a sminktelenség és szürkeség már a múlté. Az új AVON Go Glam sminkpalettával most Te is egy szempillantás alatt elkészítheted színes, vidám, illetve ünnepi sminkedet!

Ma, ha megnézzük a nagy világmárkák kollekcióit, illetve meghallgatjuk a neves stylistok tanácsait mindenhol az köszön vissza, hogy igenis vigyünk színt az életünkbe. Ez nemcsak azért fontos, hogy jól nézzünk ki, hanem azért is, mert ezáltal jobban is érezzük majd magunkat. Ha reggel vesszük a fáradtságot és az időt, hogy gondosan felkészüljünk a napra lelkileg és testileg is, és dobunk magunkra egy leheletnyi sminket, akkor garantáltan jobb közérzetben fog telni a nap hátralévő része.

Az AVON egy szuper innovációval készült kifejezetten a ködös, szürke, illetve ünnepi időszakra, és megalkotta az eddigi legnagyobb sminkpalettáját. A gyönyörű, elegáns külsőbe csomagolt óriás paletta 12 szájfényt, 20 szemhéjpúdert, 2 pirosítót és 3 sminkecsetet tartalmaz.

A szájfények egyszerűen gyönyörűek, a szinte színtelen, leheletnyi csillogást adótól egészen a sötét árnyalatokig mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetszőeket. A rózsaszín árnyalatai éppúgy jelen vannak a palettában, mint a pirosé, a bordóé vagy a liláé. A sötétebbek hangsúlyosak, ezért akár önmagukban is hordhatóak, így, ha nincs időnk alapos sminkelésre, akkor csak vigyünk fel egy kis színt ajkainkra. A rúzsok felvitele puha, zselés állaguk miatt nagyon egyszerű, tartósságukat tekintve pedig körülbelül 4 órán át bízhatunk ragyogásukban.

A szemhéjpúderek kifejezetten jól pigmentáltak, nagyon tartósak, ha reggel gondosan felvisszük őket, akkor egy egész napon át kitartanak. Némelyikük egy kicsit porzik, de egyáltalán nem zavaró mértékben, szemre kenve pedig nem maszatolnak, nem potyognak le az alsó szemhéj alá. A színek kifejezetten élénkek, matt árnyalatot csak elvétve találunk, így valóban tökéletesek arra, hogy segítségükkel színt vigyünk mindennapjainkba. A szemhéjpúderek enyhén selyemfényűek, illetve kifejezetten csillogó árnyalatokat is találunk, ezáltal a paletta az ünnepi sminkek kiváló alapanyagává is válhat. A színeket akár keverhetjük is, tökéletesen fedik egymást, illetve az AVON eleve úgy alkotta meg a palettát, hogy a jól kombinálható színeket függőlegesen azonos sorba rendezte.

A palettában találunk még két pirosítót is, egy barackos és egy pirosas árnyalatot, melyek akár keverve is tökéletesen mutatnak. A pirosítók is kifejezetten tartósak, könnyen viselik a mindennapi igénybevételt.

A készlet tartalmaz még egy szemhéjpúder- applikátort, egy szájfény ecsetet és egy arcpirosító ecsetet, hogy a termékeket a lehető legkönnyebben vihessük fel bőrünkre.

Ha Te sem szeretsz órákig a különböző sminktermékek között válogatni, akkor számodra ez a sminkpaletta a tökéletes választás, hiszen egy igényes külsőbe rejtve megtalálhatsz mindent, ami szükséges egy tökéletes hétköznapi, illetve ünnepi smink megalkotásához.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest