… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt A világ legdrágább kozmetikumai

A világ legdrágább kozmetikumai

Hallottunk már gyémánt-bevonatú rúzsokról, egzotikus alapanyagokat-gyémántot- tartalmazó krémekről, amelyeket hihetetlenül magas áron dobnak piacra különböző neves márkák. Sokan hihetjük azt, hogy magas áraik miatt tényleg csodát tesznek majd bőrünkkel, de tulajdonképpen legtöbbjük a csomagoláson kívül nem tartalmaz egyéb csodákat, sőt szinte ugyanazt nyújtja, mint többi társa.

1 millió dolláros Golden Delicious illat a DKNY-tól
Donna Karan Gold Delicious illatát elérhető áron találhatjuk meg a parfümériákban, ám a Martin Katz által tervezett változatát már nem. Az alma alakú üvegen látható New York-i látképet 14 karátos fehér aranyból, 2700 fehér gyémántból, 183 sárga zafírból és 2.43 karátos sárga kanári gyémántból rakták ki. Az eladásból származó bevételeket jótékony célokra fordítják majd. Így az értelmetlen dolog értelmet kap.

13 000 dolláros hidratáló krém a Clé de Peau-tól
Nem keveset kell fizetnünk a mindössze 50 grammnyi hidratálót tartalmazó tégelyért sem. A kristállyal és platina gyűrűvel ékesített terméket a cég évfordulójára gyártották, de összesen csak 3 darabot. A termék arcának Amanda Seyfried-et választották, így a hirdető kampányon is ő köszön vissza.

62 000 dolláros Kiss Kiss arany és gyémánt rúzs a Guerlain-tól
A rúzs tokja 110 gramm 18 karátos aranyból készült és 199 darab 2.2 karátos gyémánttal borították. A luxus termékhez – amelyen szintén csak a csomagolás dob- jár egy ecset, egy szarvasbőr erszény és egy lakkozott fából készült tok is.

250 000 dolláros Azature körömlakk
Különlegessége, hogy 267 karátos fekete gyémántot töltöttek az üvegbe. Őrületes! Az Azature által tervezett csoda egy 0.5 unciás üvegben látta meg a napvilágot, amely egy egyszerű csillogó fekete körömlakkhoz hasonlít. A kiskereskedelembe hozott másolatai már 25 dollárért elérhetőek a Fred Segal üzletekben. Még így sem túl olcsó, ugye?

1350 dolláros Kre-At műszempillák
El tudjuk képzelni, hogy ennyi pénzt fizessünk egy olyan darabért, amelyet egy használat után el is dobhatunk? Nos, a tavalyi évben a Kre-At ajánlata ez a 18 karátos arannyal és 0.2 karátos gyémánttal dekorált szempillasor volt.

Szabó Zsuzsanna

Hozzászólások

Pin It on Pinterest