… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 5 csodás tavaszi parfümújdonság

5 csodás tavaszi parfümújdonság

1. A különleges illatjegyű Mademoiselle Ricci
Párizs. Egy nő, egy férfi, egy szerelmi vallomás, Mademoiselle Ricci, egy rózsaszín virágcsokor, az örökké tartó szerelem illata, óda egy modern románchoz, egy romantikus komédia Nina Ricci-től, a csábítás játéka egy nő és egy férfi között. Rózsaszín virágokból alkották meg a romantika púderes-virágos illatát, amely illat a szerelem szimbóluma, a rózsa köré épül. Az illat púderességét és frissességét az ibolya levelek és a mirabolan szilva, míg az érzékiségét a vanília és az ámbra adják.

2. Egy ellenállhatatlan ifjú nő ragyogó új illata: Prada Candy L’Eau
Az életöröm és a frissesség volt a kiinduló pont a Prada legújabb illatának megalkotásakor, melynek fiatal főszereplője, Candy. Mint a Prada nőiesség új kifejeződése Candy vonzó és váratlan, életigenlő és titokzatos.
Próbáld ki Te is az olasz citrusok pikáns ízét! A szicíliai mandarin és a citrom az érzékek robbanását idézik elő. Utazásunk elkezdődik: a színpompás fejjegy lendületet és könnyedséget ad az illatnak.

3.  Élvezd az élet egyszerű örömeit a pleasures új, modern interpretációjával!
Az új Estée Lauder pleasures Eau Fraîche légiesebb fejjegyét a fehér liliomok és ibolya levelek frissessége és a még üdébb és vizesebb hatást nyújtó zöld elemek kölcsönzik. Szívét harmatos virágok, többek közt fekete orgona, fehér bazsarózsa, rózsaszín rózsa és az egzotikus karo karounde szirmainak illata alkotja. Az eredeti illat jellegzetessége, a rózsaszín bors fűszeressége az új Eau Fraîche-ben is jelen van: a virágos szívillat alapját képzi, de kevésbé hangsúlyos, mint az eau de parfum-ben.

4. Vibráló és frissítő újdonság
Valentina világa, életstílusa ihlette Valentina Acqua Floreale olyan, mint egy kellemes séta a természet lágy ölén, vagy mintha egy nyári kert érzéki és izgató illatába merülnénk el. Egy egyedülálló, elegáns virágos illat.


 5. Egy ultramodern fehér virágos: Jimmy Choo, FLASH
A FLASH egy napfényes virágos illat, melynek egy fehér virágokból kötött csokor adja az alapját. Egyszerre pezsdítő és érzéki, és hűen visszaadja a szórakozni indulás ígéretes, izgalmas és magas oktánszámú hangulatát. A FLASH a vörös szőnyeg szenzációjáról, a szórakozóhely élvezetéről és a szépen kiöltözés ragyogásáról szól. A színtiszta hedonizmus azon pillanatába röpít, amikor az adrenalin egyesül a magabiztossággal.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest