… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 4 frufrufazon őszre, amivel feldobhatod a frizurádat!

4 frufrufazon őszre, amivel feldobhatod a frizurádat!

Idén ősszel a frufru ismét reflektorfénybe kerül, segítségével bármilyen hajformának csábító élt adhatsz, és ez a leggyorsabb módja annak, hogy izgalmas, új megjelenést varázsolj megunt frizurádnak. A most következőkben bemutatjuk a tökéletes frufru legfontosabb szabályait, és a legnőiesebb fazonokat!

A frufru kötelező kiegészítőnek számít idén ősszel, legyen szó akár kerekről, négyzetről, lekerekítettről, egyenesről, vagy oldalra félresöpört formáról, keretet ad az arcnak, és kiemeli a szemeket. Érdemes azonban kiemelt figyelmet szentelni a formázásnak, nem megfelelő ápolás esetén ugyanis rendezetlen, és igénytelen benyomást kelthet.

Nőies fazonok őszre


Idén ősszel ismét reneszánszát éli az oldalra söpört félfrufru, a félkörívben vágott, valamint tömör fazonok, melyek kiemelik a szemeket, a hatvanas éveket idéző formák, és a szélfútta rockos frizurák.

A tömör frufru a szezon egyik kedvence, Versace, Marni, és Elie Saab őszi kollekciójának bemutatóján is nagy sikerrel szerepelt. Ez a frizura kifinomult megjelenést kölcsönöz, és számos módon viselheted!

A 70-es évek lekerekített fazonjaira emlékezett idén a kifutón több tervező is, ezek frizurák képesek lágyan kiemelni az arccsontot, nőies keretet adnak az arcnak, miközben elrejtik a széles homlokot. A legtöbb arcformához nagyszerűen passzol, ha megunod, oldalra is söpörheted és hullámos hajjal párosítva sem veszíti el a formáját.

A geometrikus és aszimmetrikus frufruk idén is a szezon kedvencei, Antonio Berardi divatbemutatóján középpontba került. Ezek modern hatást keltenek, és visszaidézik a 60-as éveket. A drámai geometrikus fazonok azonban nem mindenkinek állnak jól, ezért jól gondold meg, ha ilyen frizurával próbálkozol. Ha feltűnő megjelenést szeretnél, kombináld egy merész hajszínnel, biztosan nem tűnsz majd el a szürke tömegben.

A legfontosabb szabályok
A titok a technikában rejlik, hajszárítás során kezd a műveletet a frufruval, ne felejtsd el csatlakoztatni a hajszárítóhoz a formázó tartozékot. Ez azért fontos, mert tökéletes frizurához elengedhetetlen, hogy a levegőt egyenesen a hajgyökerekre irányítsuk.

Ha úgy döntesz frufrut vágatsz, örök érvényű szabály, hogy sose próbáld magadnak levágni, bár egyszerűnek tűnik, jobb ha képzett szakemberekre bízod, ha ugyanis nem megfelelő technikát használsz, annak végzetes következményei lehetnek a frizurádra nézve.

Válassz mindig a frizurádnak megfelelő fazont. Egy ovális arcformához szinte minden frufru nagyszerűen mutat, a kerek, szögletes, vagy hosszúkás arccal vagy megáldva a helyzet már nem ennyire egyszerű. A kerek, vagy szögletes archoz az oldal frufru illik a legjobban, míg a szív formához válassz bátran vastag egyenes fazont.

Kövesd a minél merészebb annál jobb elvet, vagyis ha frufrut vágatsz legyél nagylelkű, vállald be a vastag formákat, és kerüld a vékony, semmitmondó frufrukat. Ügyelj arra, hogy ne legyen túl rövid, különben gyerekes hatást kelthetsz, az ideális fazon a szemöldökig tart, ezt mindig tartsd észben ha fodrászhoz mész,emellett sose párosíts frufrut göndör hajhoz, mert természetellenes összhatást eredményezhet.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest