… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 3 könnyen elkészíthető szuperszexi sminktrend nyárra

3 könnyen elkészíthető szuperszexi sminktrend nyárra

Az idei nyarat friss, élénk színek, és a hatvanas évek letisztult eleganciája jellemzik, mindezt némi csibészséggel kombinálva.A kifinomultan merész szemhangsúlyt élénk kiegészítő színekkel fűszerező sminkkel bárki a figyelem középpontjába kerülhet. A most következőkben a L’Oreal legújabb Miss Pop kollekciója segítségével bemutatunk 3 vadító sminktrendet, mellyel biztosan nem maradsz majd észrevétlen!

Coral Wave 

A ragyogóan üde arcszín eléréséhez alapozzuk le arcunkat a Lumi Magique ultrakönnyű, folyékony alapozóval, majd finoman púderezzük le. Az orcák természetes ragyogásához a Le Blush 240-es Sunset Brown pirosítóval emeljük ki az arccsontot. A szemkiemeléshez kontúrozzuk körbe a szemet a Blackbuster tartós tussal, majd a szemzugba befelé kössük össze az íveket. A külső szélénél enyhén húzzuk tovább az ívet. Szempilláinkat a False Lash Wings, melynek speciális keféje megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét és extra dús, kifelé ívelt, varázslatos pilláink lesznek tőle. Ajkunk friss érzékiségéhez a Color Riche ajakrúzs 373-as Magnetic Coral árnyalatát használjuk. Ha szeretnéd, hogy ultrafényes legyen az ajkad, a rúzsra vidd fel a 187-es Glam Shine Fresh Aqua Mandarin árnyalatú vizesen csillogó szájfényt. Körmeidet a Color Riche 611 -es SkyFitsHeaven, kék árnyalatú körömlakkal fesd ki.

Flamingo Pink

A ragyogóan üde arcszín eléréséhez a Lumi Magique folyékony alapozót vigyük fel. Enyhén púderezzük le a tökéletesen matt hatás kedvéért. Az orcák üde természetességét fokozza a Le Blush 240-es Sunset Brown arcpírosító- ezzel kontúrmentesen emeljük ki az arccsontot. Az igéző tekintethez a Blackbuster tartós szemkiemelő tussal kontúrozzuk körbe a szemet, majd a szemzugban kössük össze az ívet. A külső szélénél enyhén húzzuk túl, hogy „cicás” legyen. A drámaian dús és fényes szempillák kialakításához a Lash Architect 4D Black Lacquer, négydimenziós lakkfényes fekete szempillaspirállal fessük ki szempilláinkat. Az ajak szenvedélyes hatásához válaszd a Color Riche 285-ös Pink Fever ajakrúzst. Ha szeretnéd fokozni a vibráló hatást, akkor a rúzsra tedd rá a Glam Shine 6H 118-as Fresh Cassis ultrafényes szájfényt. Körmödet a Color Riche 826-os Flamingo Pink vibráló körömlakkal fesd ki.

Flash Purple

A ragyogóan természetes arcszín eléréséhez alapozd le bőrödet a Lumi Magique folyékony alapozóval, majd finoman púderezd le. Az orcák természetes ragyogásához a Le Blush 240-es Sunset Brown arcpirosítóval emeld ki az arccsontod. A szemhangsúly kialakításához az Infaillible tartós 005-ös Purple Obsession vibráló lila szemhéjpúdert tedd a mozgó szemhéjra, bátran a mélyítő vonalig. majd a Gel Intenza tartós tussal kontúrod körbe vékonyan a szemed. A szemzugba kösd össze az ívet. A felső szemhéj külső szélénél ívesen húzd túl a tusvonalat. Szempilláinkat a False Lash Wings, melynek speciális keféje megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét és extra dús, kifelé ívelt, varázslatos pilláink lesznek tőle. Ajkad természetes frissességéhez a Color Riche ajakrúzs 102-es Beige Praline árnyalatát használd. Ha szeretnéd, hogy még érzékibb legyen a rúzsra tedd rá a Glam Shine Fresh183-as Aqua Pomegranate árnyalatú vizesen csillogó szájfényt. Körmeidet a Color Riche 828-as Flashing Lilac szenvedélyesen friss árnyalatú körömlakkal fesd ki.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest