… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 10 dolog, amitől szexibbnek érezheted magad!

10 dolog, amitől szexibbnek érezheted magad!

Valószínűleg nincs olyan nő a Földön, aki elégedett lenne önmagával, pedig szexisség érzése nem csak azért jó, mert általa könnyebben hódíthatjuk meg kiszemeltünket. Ennél jóval több: nőies öntudatot, belső forrás, növeli önbizalmunkat, megerősíti önértékelésünket. A magabiztosság fejleszthető, íme néhány tipp, hogy szexinek és magabiztosnak érezd magadat!

Vegyél egy forró fürdőt!
Ahhoz, hogy rendbe hozd a kapcsolatot önmagaddal, fontos, hogy jobban megismerd a testedet. Ehhez azonban időre van szükség. Éppen ezért érdemes a rövid zuhanyzás helyett, egy forró fürdőt venni, ilyenkor tanulmányozd magadat. Ha gondolod, néhány kellemes aromájú illóolajjal még különlegesebbé teheted a fürdőzés élményét. Fürdőzés után használj testápolót, vagy kényezted magad nyakmasszázzsal. Így közelebbi kapcsolatba kerülhetsz a testeddel, és ráébredhetsz előnyös tulajdonságaidra.

Néhány apró változás csodákat művel
Felejtesd el a napi unalmas sminkelési rutint, helyette játssz egy kicsit a színekkel, próbálj ki néhány apró változtatást, új színeket, teszteld melyik szín áll jól, vagy szerezz be egy új ajakfényt. Ha pedig általában diszkréten sminkelsz, próbálkozz meg egy kicsit erőteljesebb, dögösebb sminkkel. Fésüld másképp a hajad, változtass a választékon, még egy ilyen apró lépésnek is óriási hatása lehet. Amikor szépnek érezzük magunkat, olyankor a világgal is rendben vagyunk, ezért szánj reggelente egy kicsivel több időt a készülődésre.

Olvass valami pikánsat!
A szürke ötven árnyalata hatalmas siker volt az egész világon, azóta egyre divatosabbak az erotikus regények. Dőlj hátra és vesd bele magad az olvasásba! „Az erotikus regények segítségével ötleteket kaphatunk, kedvet új eddig talán tabunak számító dolgok kipróbálására. Ilyenkor reagálunk a történetekre, ami beindítja a fantáziánkat.”

Vegyél szexi fehérneműt!
Általában sok nő hordd számára nem megfelelő melltartót, pedig ez nagyban meghatározza közérzetünket. Fektess be néhány drágább, szexi darabra, egy erotikus fehérnemű szinte csodákra képes. Válassz olyat, ami szerinted kényelmes, és jól érzed magad benne.

Szexi pillantás
A kissé elmosódott fekete szemceruza idén nagyon trendinek számít, segítségével csábító és szexi lehet a tekinteted, emellett pedig hitetlenül provokatív.

Mozdulj meg!
Kb. egy millió okot lehetne felsorolni a sport mellett. Többek között fogyaszt, csökkenti a stresszt, növeli az önbizalmat, valamint olyan endorfinokat bocsájt ki, melytől jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Ugorj be néhány órára az edzőterembe, táncolj, tornázz, keress olyan mozgásformát, amitől szexinek érezheted magad.

Elő a harisnyával!
Csak azért, mert tél van, még nem jelenti azt, hogy folyton tetőtől-talpig be kell magad csomagolnod. Fektess bele néhány csinos harisnyába, meglátod az egész világ más színben fog tündökölni.

Jógázz!
Egy nemrégiben készült tanulmány bebizonyította, hogy azok a nők, akik rendszeresen jógáznak, szexibbnek érzik magukat. Kutatók azt mondják, mindez azért lehet, mert a jóga kapcsolatot teremt az elme és a test között a meditáción keresztül, mindez pedig önbizalomhoz vezet.

Aludj meztelenül
Vegyél egy forró zuhanyt lefekvés előtt, ezután pedig hanyagold a hálóinget, és bújj meztelenül az ágyba. Van valami tagadhatatlanul erotikus a meztelenül alvásban, főként, ha rögtön fürdés után mész aludni.

Masszíroztass!
Egy jó masszázs felér egy megújulással, ilyenkor eddig ismeretlen területeket fedezhetünk fel a testünkön. Tulajdonképpen rájövünk, hogy testünk számos izmot rejt, ami önbizalmat ad, és a masszázs után szinte újjászületsz.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest