… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Nyissunk a nyárra! Nyárindító vasárnap a Városmajorbanaz egész családnak

Nyissunk a nyárra! Nyárindító vasárnap a Városmajorbanaz egész családnak

Június 12-én, egész napos nyárindító rendezvénnyel, gyerekszínházzal és Kiscsillag koncerttelnyitja meg kapuit a Városmajori Szabadtéri Színpad. A három hónapon át tartó, zenés és prózai színházi előadásokból, komoly-, könnyű-, és világzenei koncertekből, valamint gyerekszínházi matinéelőadásokból álló rendkívül színes programsorozatát ehhez méltóan egy minden korosztályt megmozgató, fergeteges vasárnappal indítják útjára.

A Városmajori Szabadtéri Színpad Nyárindító családi vasárnapjána legkisebbektől az idősebbekig várják az érdeklődőket, akik a családi programoktól és gyerekszínházi matinéktólkezdve az esti Kiscsillag koncertig ízelítőt kaphatnak a színpad elkövetkezendő három hónapon át tartó színes programkínálatából. A szórakozás mellett nyereményjátékok, akciók és ajándékok sokasága csábítja a résztvevőket, hogy a nyári fülledtségben is visszatérő vendégei legyenek majd a Városmajor hűs fái alatt meghúzódó színpad pezsgő életének.

Kiscsillag_@TóthMilánAz egész napos családi program keretében izgalmas ügyességi játékok, interaktív foglalkozások, tudományos játékpark, vidám zenés talpalávaló, ugrálóvár, körhinta, vattacukor, arcfestés, lufik, bohóc és más elmaradhatatlan vásári mulatság gondoskodnak az önfeledt szórakozásról.

10.30-tól a Brass in theFiveMese a rézhegyen túlról című fergeteges zenés mesejátéka ízelítőt is ad mindabból, amiért érdemes lesz visszalátogatni a városmajori matinésorozat vasárnap délelőtti előadásaira. A rézfúvós kvintett zenés előadása a legkisebbekhez szól. Szontyoli, a szomorú király viccesen csavaros történetével, látványos jelmezeivel és a rézfúvósok egyedi, egész előadást átszövő hangzásával igazán egyedi és meghatározó élményt képes nyújtani a színház és a zene világával ismerkedő korosztálynak.

A Városmajori Szabadtéri Színpad a színházi előadások mellett meghatározó koncerthelyszínként is működik. A színes nyári koncertsorozatot a Kiscsillag zenekar Menetszél című akusztikus koncertje nyitja meg, 19.00 órától.

A Menetszél a Kiscsillag egyik emblematikus dala, a 11 éves zenekar első szerzeményeinek egyike. Fontos kiindulópontja a zenekar legutóbbi, Szeles című albumának is, de az idén elkészülő, Semmi konferencia című összefüggő zenei anyagának is ötletadó forrása. A Menetszél-koncerten a zenekar megidéz részleteket a készülő új lemezből is, de azért főként az elmúlt 11 év és az ezen idő alatt elkészült 4 album dalai lesznek terítéken.

Ne maradjon le!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest