… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Zséda 2015 – Álmok, utak, otthon

Zséda 2015 – Álmok, utak, otthon

A Zséda 2015 – Álmok, utak, otthon címet viselő friss kötet minden eddiginél őszintébbre és személyesebb hangvételűre sikerült.   Középpontjában az énekesnő szülővárosa, a 800 éves Pápa áll, a történeteken pedig újra és újra átsejlenek Zséda gyerekkori élményei,  családi hagyományai, az általa fontosnak tartott értékek.

A naptároldalak helyet kínálnak programjaink bejegyzésére, a jegyzetoldalak pedig lehetőséget gondolataink, fontos teendőink leírására.  A gazdag tartalom ezúttal is exkluzív kivitelben jelenik meg: Zséda különleges fotóival, 240 színes oldalon. Zséda vadonatúj kalendáriuma hasznos társ a mindennapokban.  A 2015-ös könyvecskében szerepelnek stílus és szépségtippek, öltözködési tanácsok, szabadidős programajánlatok, receptek, egészség megőrzési, kulturális és sport témák egyaránt. Pozitív gondolatok és feltöltődést adó életesszenciák is olvashatóak a kötetben, melyet Vass Virág tárcanovellái és az énekesnővel készített exkluzív interjú is színesít. Zséda immár negyedik alkalommal adja ki kalendáriumát.

„Kicsit talán „grafomán” vagyok: szeretem leírni a gondolataimat, beírni a programokat. Nem telefonba írogatok, vagy számítógépbe, szeretem a könyv tapintását, forgatni a lapokat.  Azt vettem észre, hogy másoknak is fontosak azok a kis könyvek, amelyek egész évben velünk vannak. Én lassan húsz éve őrzöm az összes naptárom.  Amikor előveszem őket, életre kelnek az egykori élmények. Azt remélem az új kalendáriumomtól, hogy a benne lévő pozitív üzenetekből gondolatok, majd tettek lesznek,  és szebbé varázsolják a mindennapokat.”– mondta el a könyv megjelenése kapcsán Zséda.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest