… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Jégvarázs (6) – az idei Karácsony legjobb filmje!

Jégvarázs (6) – az idei Karácsony legjobb filmje!

Az Aranyhaj – A nagy gubanc és a 2012-es frenetikus Rontó Ralph után a Walt Disney Animation Studios most a Jégvarázs 3D-vel lep meg minket, mely egy merész, lenyűgöző vígjáték-kalandfilm  szélesvásznon.

Anna, a félelmet nem ismerő optimista (eredeti hangja Kristen Bell) összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal (eredeti hangja Jonathan Groff) és az ő hűséges rénszarvasával, Svennel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsa-t (eredeti hangja Idina Menzel). Elsa, alias Hókirálynő jeges erejének köszönhetően Arendelle királyságában az örök tél az úr. 

Mágikus fordulatokkal tűzdelt útjuk során, a Mount Everesthez hasonlítható körülmények közt titokzatos trollokkal, és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak.  Annának és Kristoffnak a természet erőivel kell dacolnia, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

A Jégvarázst Chris Buck (Tarzan, Vigyázz, kész, szörf!) rendezte, a forgatókönyvet Jennifer Lee (Rontó Ralph) írta, a producer Peter Del Vecho (Micimackó, A hercegnő és a béka) volt. A zenéjét a Tony-díjas Robert Lopez (Mormon könyve, Avenue Q – A mi utcánk ) és Kristen Anderson-Lopez (In Transit) szerezte. A Jégvarázs 3D Disney Digital 3D™-ben kerül a kiemelt filmszínházakba, december elején.

Bemutató: 2013. december 5. (Fórum Hungary Kft.)

Hozzászólások

Pin It on Pinterest