… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Zöldségékszerek tavaszra

Zöldségékszerek tavaszra

Mióta a Miuccia Prada és Stella McCartney trendivé tette a gyümölcs és zöldségmintát 2011-es nyári kollekciójában, az abszolút divatdiktátor, Dolce & Gabbana sem maradhatott le. Így idei kollekciójában a két neves olasz divattervezőnek köszönhetően a fő szerepet az új, fényes, színes, szemet gyönyörködtető zöldségminták játsszák.

Azonban nem csak gardróbunkat tölthetjük fel különleges, forró szicíliai hangulatot idéző darabokkal. Az új ékszerkollekció is a friss gyümölcsök és ropogós zöldségek varázslatos kavalkádját mutatja.

Az új „zöldségkollekcióban” végre mindenki megtalálhatja a saját egyéniségének leginkább megfelelő karkötőt, nyakláncot vagy fülbevalót, hiszen a színes, extravagáns daraboktól a vad és szexi chilimintásakon át egészen a visszafogottságot, természetességet és eleganciát sugárzókig minden megtalálható. A Dolce & Gabbana 2012-es tavaszi-nyári kollekciója egy igazi „ékszersaláta”, minden megtalálható benne, mi szem-szájnak ingere: az arany karkötőn lógó apró paprika és paradicsomfüzéreken át a tésztanyakláncokig. A zöldségek oly élethűek, hogy szinte vigyáznunk kell, nehogy felfaljuk mindet! Úgyhogy Hölgyeim, aki éppen most kezdi diétáját, jól ügyeljen arra, hogy melyik darabot választja, nehogy kísértésbe essen!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest