… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Versace nyert a hamisítványok elleni harcban

Versace nyert a hamisítványok elleni harcban

Mérföldkőhöz érkeztünk a divat történetében, a Versace hamisítványok ellen indított harca úgy tűnik végre célt ér. A divatház a napokban megnyerte a pert, melyet az eBayen árusított hamisítványok terjesztése miatt indított. 

Az olasz márka több mint 4 évvel ezelőtt indított eljárást Kaliforniában a Griffith Suisse Luxury Group ellen, mely tucat számra árusította a hamis Versace cuccokat az interneten. Ennek eredményeképp a tegnapi döntés értelmében, betiltották a céget és áruikat az eBay-en örökre. „A hamis termékek nem csak a márka színvonalát rontják, de kapcsolatba hozható a szervezet bűnözéssel, a gyerekmunkával, és  persze szörnyű munkakörülményekkel.”- mondta a Versace vezérigazgatója Gian Giacomo Ferraris, majd hozzáetette: „Nagyon örülünk a győzelemnek, büszkék vagyunk arra, hogy a Versace nevet az egész világon ismerik, és a jogsértés ellen, valamint a szellemi tulajdon védelmében a cég mindig is aktívan harcolni fog.”

A hiteles Versace termékek egy úgy nevezett Certilogo kóddal vannak ellátva, melyek egyedi nyomon követhető sorszámok, lehetővé teszik a termékek ellenőrzését. Az ügyfelek tudják hogyan ellenőrizzék a kódot és visszaküldik amint kiderül, hogy hamisítvány. „Ez egy nagyon átlátható rendszer, melyet a fogyasztók védelmében hoztunk létre.”- mondta Ferraris.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest