… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Vérnyulakért rajong Hien

Vérnyulakért rajong Hien

Egészen kicsi kora óta odavan a tapsifülesekért Hien. A gyönyörű énekesnő óvodás korában kizárólag nyuszis pizsamában hajtotta álomra a fejét, gyerekszobája nyuszis játékokkal volt teli, sőt, addig unszolta szüleit, hogy saját nyulat is kapott. Azóta is kedvencei a nagy fülű állatok, ezért várja izgalommal a Nickelodeon új sorozatát.

Hien, hazánk egyik legjobb és legsikeresebb énekesnője rajong a nyuszikért, mégpedig gyerekkora óra. Lelkesedése odáig fajult, hogy kisiskolásként egy saját tapsifülesre is szert tett.

„Yodának hívták a nyuszimat, igazi pihe-puha szőrmók volt, édes pofikával, igazán összetett egyéniséggel. Úgy lehetett simogatni, mint egy cicát, ám azért ha elege volt a dögönyözésből, azonnal jelezte, hogy ő ugyan nem játékszer, és visszavonult.”- mesélte az énekesnő, aki előszeretettel játszott nyuszis játékokkal is. „ A rengeteg plüss és könyv mellett nagyobb korunkban már számítógépes játékokat is játszottunk. Egyik kedvencem azóta is a Raving Rabbids, ahol vagány és rettenetesen vicces nyulak a főszereplők.” – tette hozzá Hien, aki a napokban forgatta le legújabb klipjét The Way I Do címmel, ráadásul saját szerzeményével bejutott az Eurovíziós Dalverseny itthoni fordulójába, ahol január 25-én áll először színpadra. „Rengeteget nevettünk az ijedt tekintetű vérnyulakon, akik mindig bajt kevernek, de azért nagyon cukik közben. Most hogy már saját rajzfilmsorozatuk van, még inkább szerethetem őket, és egyáltalán nincs kizárva, hogy egyszer még lesz saját nyuszim.”  – árulta el az énekesnő, aki jelenleg két gyönyörű perzsa cicával osztja meg otthonát.

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest