… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Újabb híres tervezőzseni a H&M-nél

Újabb híres tervezőzseni a H&M-nél

A svéd divatház ezúttal a bohém kreációiról ismert francia designert Isabel Marantot kérte fel legújabb vendégtervezőjének. 

Isabel Marant 2013-as tavasz/nyár

A Versace, a Marni, és Maison Martin Margiela után most egy francia designeren a sor, hogy bizonyítson a H&M-nél. A párizsi tervezőt legtöbben wedge sneaker, avagy telitalpú sportcipőiről, bohém stílusáról, és Rock’n’roll ihlette darabjairól ismerhetjük. „Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy felkértek az együttműködésre, hiszen a H&M márka csak a legjobb tervezőkkel dolgozik együtt. A célom, hogy olyan ruhákat hozzak létre, melyeket a nők szívesen viselnek majd a hétköznapokban, olyan darabokat, melyeket jellemzi az a bizonyos párizsi gondtalanság!”- mondta Isabel.

„Izgatottan várjuk a közös együttműködést Isabellel, fantasztikus, ahogy keveri az elemeket a kollekciókban, nagyszerű szemei vannak az etnikai részletekhez, és ritka képessége, hogy meglátja azt, amit az emberek igazán viselni szeretnének.”- nyilatkozta a H&M kreatív tanácsadója  Margareta van den Bosch. Az új kollekció, melyben férfi és női vonal valamint kiegészítők is helyet kaptak, november 14-én kerül a boltokba.

 

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest