… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Tündöklő ékszerkirályság a Swarovski új kollekciójában

Tündöklő ékszerkirályság a Swarovski új kollekciójában

A Swarovski legújabb kreációi, a Kingdom of Jewels egy olyan ékszerbirodalomba vezet bennünket, ahol a temperamentumos rock találkozik a modern hagyományokkal, mindezt a márka megfűszerezi egy csipetnyi barokkal.

A Swarovski 2012. május 31-én ünnepelte új, 2012/2013-as őszi-téli kollekcióját Budapesten. A “Kingdom of Jewels” kollekció egy estére a Klotild Palota előkelő termeiben, a hamarosan megnyíló Buddha-Bar Hotelben foglalta el királyi helyét. A különleges estén, ezek az ajtók az új Swarovski kollekció dicsőséges birodalma előtt nyíltak meg, amelynek ékszereiben és kiegészítőiben a rock és a barokk stílusos, izgalmas randevúja valósul meg.

Az eseményen Zséda, Pataki Ági, Makány Márta, Wolf Kati, Dukai Regina, Görög Zita, Vágó Réka, Fenyő Iván, Lakatos Márk, Fehér Balázs, Lukács Máté, Árpa Attila és Tomán Szabina, Kállay-Saunders András és Tolvaj Renáta és számos más jelentős médiaszemélyiség, divatdiktátor, tervező is jelen volt.

A tündöklő ékszerek a mai modern, fiatal nő számára készültek, aki egyszerre kozmopolita és trendi. A Kingdom of Jewelst a kampányban a sokoldalú francia hősnő, és színésznő Bérénice Marlohe  képviseli, aki a legújabb James Bond film, a Skyfall sztárja is egyben. “Olyan múzsát szerettem volna teremteni, aki megtestesíti az igazi rocker lányt, és akinek a személyiségében a hagyományos értékek izgalmas csavarral jelennek meg. Lázadó és magabiztos, saját stílusát a teljes szabadság jegyében alkotja meg. A kollekcióban középkori és shakespeare-i hatások is dominálnak, melyek egyszerre jelenítik meg az avantgarde-ot, és rockot. – mondta a Swarovski kreatív igazgatója Nathalie Colin. Fotók: Schumy Csaba/Swarovski

A divatos háromszög alakzat láthatóan visszatér ebben a szezonban az ékszertrendek közé, és megfigyelhetjük a színek robbanását is a szebbnél-szebb kövekben, lenyűgöző kristályokban. Így az egyes darabok finoman ötvözik az ősit és a modern, az történelmi részleteket és a teljes szabadságot. A kollekcióban megjelennek a középkori, keleti, és ősi hatások, a műremekek célja, hogy ösztönözze a fiatal nőket arra, hogy kifejezzék saját egyedi stílusukat a mai zavaros tömegtrendek forgatagában.


Hozzászólások

Pin It on Pinterest