… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Trendi, tavaszi kiegészítők hajba

Trendi, tavaszi kiegészítők hajba

Idén tavasszal dobd fel a frizurád néhány romantikus virágos kiegészítővel, szexi sállal, esetleg különleges, bohém hajpánttal! A most következőkben megmutatjuk a tavasz legszebb kiegészítőit, és hogy hogyan varázsolhatsz pár perc alatt trendi hajkoronát velük magadnak!

 A meleg idő közeledtével a fontos, hogy frizuránk is új megjelenést kapjon, ehhez persze nem kell azonnal drasztikus átalakításokat végezni, elég, ha beszerzünk néhányat az idei év vidám, színes kiegészítői közül. A paletta igen széles, a bohókás pöttyös  kendőktől, a romantikus, virágos elemeken át, az elegáns, visszafogott darabokig minden megtalálható benne, így mindenki kiválaszthatja a kedvére valót.

asos.com, shop.nordstrom.com

Romantikus virágok

Ezek a gyönyörű virágos hajpántok, illetve csattok igazi tavaszi hangulatot árasztanak, tökéletesek egy romantikus délutáni randevúhoz, esetleg piknikhez. Ez a stílus egyszerre kislányos, és szexi, a laza hullámos fürtökkel mutat a legjobban, de akár a rövid, vagy feltűzött tincseket is feldobhatjuk vele. Idén az óriási hajba való virágos elemek reneszánszukat élik, egy egyszerű tavaszi ruhával nagyszerű párost alkotnak.

asos.com

Divatos, mintás kendők

A különböző hajba való kendők között mindenféle színt, és mintát találunk, a mi kedvenceink a pöttyös változatok. Ezekkel a darabokkal kiélheted kreativitásodat öltözködés téren, és még a még legdurvább frizurakrízist is orvosolhatod vele. A kendők elegánsak, ugyanakkor lezserek, viselőjüknek igazi retro külsőt kölcsönöznek. Ez az apró textildarab teljesen megváltoztathatja a külsődet, még a legunalmasabb szerelést is izgalmasság teszi. Tekerheted konty köré, díszítheted egy szép kitűzővel, masnisan, vagy anélkül, egyszóval számos módon variálhatod, attól függően, hogy laza, vagy romantikus megjelenést szeretnél.

asos.com, shop.nordstrom.com

Stílusos bohém hajpántok

A tavaszi/nyári fesztiválok kihagyhatatlan kellékei ezek a hajpántok, egyszerre ötvözik a modern és a retro elemeket, különleges stílusuk a 70-es éveket idézi. Évszaknak megfelelően válogathatsz a különböző anyagok közül, a kollekciókban bőr és puha szövetek is előfordulnak. Ezeket a darabokat viseld a homlokodon, hullámos, kissé kócos hajjal párosítva trendi, stílusos hatást kelt, és igazi hippi külsőt kölcsönöz.

jennypackham.com

Meseszép kiegészítők különleges alkalmakra

Jenny Packham gyönyörű tavaszi kollekciója az elegáns eseményekre és esküvőkre készült. Ezek az elemek nagyon népszerűek az mennyasszonyi frizuráknál, hajkoronánkat a kristályos csillogású virágelemek, hajpántok, brossok, és csattok különlegessé és ragyogóvá varázsolják, viselőjük egy kis időre igazi hercegnőnek érezheti magát. Packham kollekciója hegyikristályból, gyöngyből, és gyémántokból készült. Az ilyen stílusú csillogó, ezüstös fejdíszek akár elegáns partikon, vagy bálokon is megállják a helyüket.


Hozzászólások

Pin It on Pinterest