… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Tolvai Reni szívfacsaró vallomása

Tolvai Reni szívfacsaró vallomása

Tolvai Reni életében egy teljesen új szakasz kezdődött nemrégiben. Nemcsak külsőleg, hanem zenei világában is egy érettebb, letisztultabb világot keresett. Legújabb dala, a Shout egy fájdalmas szakításról szól, melyet szerencsére az énekesnő eddig nem élt át!

A fiatal énekesnő hosszú ideje van együtt szerelmével, Kállay-Sounders Andrással, most mégis úgy döntött, hogy egy szakítás fájdalmát énekli meg. A letisztult image klipben Reni egyszerre vadító, mégis egy sebezhető nőalakot formáz meg. A styling a ’60-as ’70-es évek klasszikus nőies formáit hozza vissza, hiszen az énekesnő maga a szexis nőiességet képviseli. A kisfilm során Renit egyre jobban hatalmába keríti a kétségbeesés, hogy elveszti szerelmét és bármire hajlandó lenne, hogy visszaszerezze a nagy Ő-t!

„Nagyon nehéz eljátszanom ezt a típusú nőt, hiszen még nem szakítottam életemben. Eddig csak a barátaimon láttam, hogy mi mindenre lennének képesek, hogy visszahódítsák a szerelmüket. Ebben a klipben először kell színészkednem, amitől nagyon tartok, de a rendező, Galler András Indián mindenben segít. Remélem, hogy soha, nem kell megélnem ezt az érzést, mert most boldog vagyok és jó lenne, ha ez örökké tartana.” mesélte Tolvai Reni A Shout című dal videóklipjét hamarosan láthatják majd a zenecsatornákon is!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest