… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Tavaszi farmermustra 2012

Tavaszi farmermustra 2012

A farmer sikere 2012-ben is törtetlen a divatszakma egén. Most összegyűjtöttük a kifutókról az új évad kedvenceit, melyek között néhány meglepő fazon is feltűnik. Íme néhány összeállítás tavaszra 2012 kedvenc farmerdarabjaival!

Jégkrémes pasztell árnyalatok
Idén tavasszal sem kell kizárólag a klasszikus kék darabokra hagyatkozni, ideje változatos színekkel feltölteni gardróbunkat! A kifutón a Mulberry divatház fagyi színek hadát vonultatta fel, a citrom és menta árnyalatok egytől-egyig lágy tónusok, a tavaszi frissesség jelképei.

Koptatott, antik hatás
A vintage és koptatott stílusú darabok most reneszánszukat élik, a 2012-es tavasz kollekciói alapján a farmernek olyannak kell lennie, mintha évek óta viselnénk, és már-már matuzsálem életkort ért volna meg kedvenc nadrágunk. Így tehát, az agyonhordott minta nem ciki, hanem a ruhásszekrény fontos része tavasszal.

Boyfriend jeans a pasid szekrényéből
A mostanában népszerű szűk, csőfazonok mellett a laza darabok is hódítanak. A rogyasztott üleprész korábban a férfiak ruhatárában tűnt fel, 2011 óta azonban egyre inkább elterjedtek a maszkulin kollekciók is a női divatban. Ezeket a darabok inkább a vékonyabb testalkatúaknak ajánlott, mivel optikailag növelik az idomokat. Íme egy példa, hogy boyfriend jeans is lehet lazán elegáns megfelelő körítéssel!

Egy régi jó ismerős, a csőnadrág
A csőnadrág továbbra is közkedvelt fazon marad, ajánlott azoknak, akik ki szeretnék emelni a lábaikat, ez a stílus ugyanis tökéletesen illeszkedik alkatunkhoz. A Diesel és Michael Bastian is ezt választotta a kifutón.

Éljenek a 70-es évek!
A 70-es évek folyton visszatérő trapéz klasszikusa, 2012 tavaszán ismét felüti fejét. Egy laza toppal, vagy inggel a hippi korszakot eleveníti meg. Ez az összeállítás nagy népszerűségnek örvend idén a kollekciókban. A Goldsign divatház ennek szellemében állította össze tavaszi felhozatalát.

Csíkok és minták minden mennyiségben
Legyen szó egzotikus, vagy állat mintákról, a tavaszi trendek teret engednek a fantáziának, és a merész árnyalatoknak. A szezon nagy kedvence a leopárd minta, melyet a DKNY divatház  is előszeretettel kombinált a kifutón. Az ilyen tónusokhoz és mintákhoz válassz egyszínű pasztell, vagy sima fehér felsőt. Az egzotikus virágos minták szintén reneszánszukat élik, a tavasszal kitűnő választás a harsány színek kedvelőinek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest