… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Sztártempóban indul a karácsony

Sztártempóban indul a karácsony

Csobot Adélék lázasan készülődnek az ünnepekre az Arena Plazában

Csobot Adél és Molnár Andi indította a karácsonyi szezont: a cserfes énekesnő és a dzsungel királynője kapcsolta fel az Arena Plaza karácsonyi fényeit, majd bele is merültek egy közös karácsonyi shoppingolásba. Adél és Andi már ünnepi lázban égnek: amellett, hogy feltérképezték a legújabb divatot, ajándékot is kerestek az Arenában.

„Nagyon szeretem a karácsonyt! Most, hogy mi kapcsolhattuk fel az Arena fényeit, még jobban várom az ünnepeket. Sűrű a program, állandóan jövök-megyek, bár próbálok előre tervezni, de végül minden az utolsó pillanatra marad. Elhatároztam, idén máshogy lesz: már most elkezdek vadászni az ajándékokra! Itt mindent egy helyen megtalálok, így sokkal könnyebb vásárolni”– mondta Adél, aki hasznos meglepetésekkel készül szeretteinek.

Ha ajándékozásról van szó, Andi gondosan megtervez mindent: „Én is nagyon várom a karácsonyt. December 13-án van a szülinapom, ilyenkor kapok igazán észbe, hogy mi mindent kell még elintéznem! Aztán kezdődhet a nagy rohanás, készül a mézeskalács közösen a barátnőkkel. Már gyűlnek az ajándékötletek, az Arenában sok mindent találtam, amivel nemcsak a többieket, de magamat is szívesen meglepném!” – mondta el Andi.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest