… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Szegedi lány luxus kendői londoni üzletházban

Szegedi lány luxus kendői londoni üzletházban

Lengyel Leona fiatal divattervező, aki luxus kendőivel hódította meg a londoniakat elmondhatja magáról, hogy körülötte mindig pezseg az élet, és ez most is így van. Az  Amaka Design House tavaly decemberben nyitott egy butikot a londoni  Westfield bevásárlóközpont luxus áru részlegében. Az üzlet célja, hogy segítse és támogassa a fiatal, induló márkákat a már jól ismertek mellett. A világ számos pontjáról, közel harminc tervező értékesít a boltban.  Lengyel Leona egyedüli magyar dizájnerként árulja luxus kendőit az Amaka Design House-ban, mely nem csak Anglia hanem Európa legnagyobb bevásárlóközpontjában található. 

 

Vizuálisan lenyűgöző környezetben, exkluzív szolgáltatások felajánlásával gondoskodik arról, hogy a vásárlás feledhetetlen élmény legyen. Olyan márkák szomszédságába költöznek Leona kendői amelyek a Léna márkanevet viselik, mint a Burberry, Dior, Jimmy Choo. Az Amaka Design House azoknak való akik szeretnek stílusosan vásárolni. A fiatal dizájner 2014-es őszi/téli kollekcióját a Fashions Finest Show-n mutatta be a februári londoni divatnapok alatt, a szakmának és a közönségnek. Az Angliában készített luxus kendőkre az Amaka Design House szakértője is felfigyelt, és ez mellett a világ más pontjairól is vannak vásárlók, hiszen már a weben is rendelhetőek a kendők. Leona számára igazi elismerést jelent, hogy a kedvenc luxus divat márkáival egy polcon lesz az övé is.

A luxus kendők elkészítésének különlegessége, hogy Leona kézzel festi a legjellemzőbb vonásokat selyemre, majd a legkiválóbb digitális technikát alkalmazva születnek meg az egyedi darabok. A szivárványszínű különgleges kiegészítőkön a Léna művésznév jelzi az egyedi alkotást, és a dizájner kézjegyét. 2014-ben az őszi kollekciójában már megtalálhatóak lesznek a férfiak számára készült kendők is.

Azok az olvasóink akik május 8-án Londonban járnak, és eljutnak a ‘Meet the Designer day’ rendezvényre, ott nem csak a luxus kendőkkel, hanem Lengyel Leonával is találkozhatnak, aki stylist tippeket és különböző kendő kötési trükköket fog adni a vendégeinek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest