… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Szecsődi Kari teljesen új külsővel hódít! Exkluzív fotók!

Szecsődi Kari teljesen új külsővel hódít! Exkluzív fotók!

Az ország egyik legnépszerűbb sminkese, Dominique Roberts egy igazán különleges fotósorozatot álmodott meg, ahol elsőként Szecsődi Karit alakították át és megmutatták, milyen csodákra képes egy professzionális smink és egy szuper csapat! 

A fotókat elnézve, gyakorlatilag varázsoltatok, hiszen egy teljesen új Szecsődi Kari látható a képeken. Mi volt a koncepciótok?
A koncepcióm igazán egyszerű elképzelésen alapult, meg szerettem volna mutatni Kari női énjét. Egy éve tervezzük már ezt a fotósorozatot, de csak mostanra ért be és úgy gondolom a végeredmény magáért beszél! Egy nagyon letisztult, elegáns de mégis rendkívül nőies, már-már kicsit kacér sorozat készült…

Kik vettek részt a fotózáson?
Nagyon elégedett voltam a stábommal, ahol csakis kizárólag profi szakemberekkel dolgoztam. Úgy gondolom ez  elengedetlen ahhoz, hogy tökéletes, mesterien kidolgozott munkát adjunk ki a kezünk közül! Ajkai Dávid készítette a fotósorozatot, a stylist  András Ottó Horváth volt, míg a fodrász Tombácz Zsuzsa.

Szecsődi Karit is megkérdeztük az eredményekről:
“Azért vállaltam el, mert volt már szerencsém együtt dolgozni Dominque-kal és akkor is nagyon tetszett a munkája! Inspirált a profizmusa!”- árulta el Kari, aki már az elején tudta, hogy nagyon jók lesznek a képek! “Nagyon tetszenek a fotók, szinte el sem hittem, hogy én vagyok rajta, amikor megnéztem őket. Hogy marad-e ez az új stílus? Ezt egy szuper csapat kreálta közösen velem és a képek láttán rájöttem,hogy ez vagyok én. A régebbi önmagamhoz képest sokkal letisztultabb de a “ghetto” megmaradt! :)”

https://www.facebook.com/pages/David-Ajkai-Photography/337520519677700?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Otto-Horvath-Stylist/643645475702267?fref=ts
https://www.facebook.com/dominiquerobertsmakeup?ref=hl

Hozzászólások

Pin It on Pinterest