… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Sarah Shahi kisfiával és édesanyjával járt Magyarországon

Sarah Shahi kisfiával és édesanyjával járt Magyarországon

Egy perc alatt ejtette rabul fővárosunk a Universal Channel sztárját, Sarah Shahit. A Békét bíró című sorozat főszereplője három éves kisfiával és édesanyjával érkezett Budapestre és a munka mellett egy kis pihenésre is jutott ideje.

 „Ahogy leszállt a gép, volt valami a levegőben, azonnal otthon éreztem magam. Barátságos a város légköre, hívogató és sokkal több, mint amire számítottam. Budapest gyönyörű, a kultúra gazdag és szórakoztató, az emberek pedig dinamikusak. Egy pillanat alatt beleszerettem a városba.” – árulta el Sarah Shahi, aki erre a hosszú útra sem akart elszakadni családjától. A színésznő kisfiával és édesanyjával érkezett hozzánk.

„Dolgozó anyaként nagyon fontos, hogy támogatást és segítséget kapj, legyen szó a családról, a barátaidról vagy esetleg fizetett segítségről, bébiszitterről. Egyik nő sem született szuperhősnek, hiába is próbálunk azok lenni olykor. Ami a legfontosabb, hogy mindig szakíts időt arra, hogy magaddal foglalkozz egy kicsit és feltöltődj. Bevallom, ez nekem nem mindig megy.” – vallotta be a Békét bíró főszereplője, aki a budapesti promóciós útján nyolc ország újságíróinak mesélt a Universal Channel-en futó sorozatáról és magánéletéről. Sarah azt nem árulta el, hogy mi volt a legvadabb dolog, amit életében megtett, de szívesen búvárkodna cápákkal vagy próbálná ki az ejtőernyőzést, és családjával visszatérne pihenni Budapestre.

A Békét bíró 2011-ben bemutatott első évada után a Universal Channel május 4-től sugározza a jogi dráma második szériáját. A hazánkban is egyre nagyobb sikernek örvendő sorozat Kate Reed-je, azaz Sarah Shahi a Monte Carlo-i Filmfesztiválról érkezett Budapestre. A magyar főváros egy pillanat alatt rabul ejtette a gyönyörű színésznőt.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest