… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Rubint Réka nagyon készül a Valentin-napra!

Rubint Réka nagyon készül a Valentin-napra!

Hazánk fitneszkirálynőjének nagyon különleges a Valentin-nap. Idén először nem csak férjének, Schobert Norbinak kedveskedik, hanem rajongóit is meglepi egy igazán különleges kollekcióval.

A Valentin-napot nem régóta ünneplik Magyarországon, de nincs olyan szerelmes nő, aki ne örülne egy kis figyelmességnek február 14-én. Rubint Rékát minden évben meglepi valamivel Norbi ezen a romantikus napon. Réka tudja, hogy nem mindenki olyan szerencsés, mint ő, így saját nevével ellátott, limitált Valentin-napi ruhakollekcióval, valamint többféle bögrével is segíti megtalálni rajongóinak a személyre szóló ajándékokat. A Valentin napi kollekción kívül a Norbi Update üzletekben is lehet hozzáadott cukortól mentes, mégis édes meglepetéseket vásárolni, többek között szív alakú marcipándesszert és kézzel készült Update 1-es csokoládékülönlegességek is fellelhetőek a választékban. Norbi és Réka több Valentin -napi csomagot is összeállított a szerelmesek számára, amelyekben a finom csemegék mellett  ajándéktárgyak is megtalálhatóak.

„Az élet minden területén fontos, hogy egy hölgy nőiesnek, csinosnak érezze magát. Ez az edzés során is pont így van. Nehéz úgy edzeni és jó formában lenni, ha közben az ember slamposnak érzi magát. A kollekció darabjain a szív minta dominál, vidám ruhákat terveztünk. A ruha a csinossága mellett kiváló minőségű is, hiszen edzés közben ez az egyik legfontosabb tényező. Több szempontból is jó ajándéknak tartom, hiszen az egészséges életmódra és a közös edzésre sarkallja a párokat. A bögre már reggel jó kedvre hangol minket, elég csak ránézni és az ember rögtön mosolyog.

Norbival nálunk szinte minden nap Valentin-nap, így nehéz évről-évre újabb meglepetéseket kitalálni. Elég kreatív embernek tartom magam, így szinte biztos, hogy idén is emlékezetes lesz ez a nap. Két éve a Szentendrei úton három óriásplakáton nyilvánítottam ki a Norbi iránt érzett szerelmemet. A plakátok tetején hatalmas, héliumos lufik díszelegtek. Ezt az ötletemet sosem felejti el, ahogy én sem, a mai napig könnyes szemmel emlékszünk vissza erre a megható élményre.” – mesélte Rubint Réka.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest