… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Phil Collins lánya nem kér apuci segítségéből

Phil Collins lánya nem kér apuci segítségéből

Lily Collins nemrégiben úgy nyilatkozott sosem kérte édesapja, a legendás énekes-dalszerző  Phil Collins segítségét színész karrierje során. Saját erejéből küzdötte fel magát a Hollywoodi ranglétrán.

Lily Collins a Tükröm tükröm című filmben

„Mindig is a saját magam erejéből szerettem volna boldogulni. Soha nem akartam kihasználni a vezetéknevemet, és nem kértem senkit, hogy telefonáljon oda egy meghallgatásra.”- mondta a színésznő, majd hozzátette, édesapja a Genesis énekes mindig is a pálya széléről támogatta karrierjét. „Egy név persze ajtókat nyithat meg, de létezik egy nagyon bölcs mondás: „Egy személy ajtókat nyithat meg, de csak a karakter tarthatja nyitva.”- mondta a 24 éves sztár.

Legközelebb Collinst a Stuck in Love című romantikus vígjátékban láthatjuk viszont, melyben Greg Kinnear, Jennifer Connelly és Kristen Bell oldalán tűnik fel. A színésznőnek állítása szerint, nem hogy könnyű dolga volt, hanem keményen meg kellett küzdenie a szerepért. „Hét hónapig harcoltam a szerepért, elolvastam a forgatókönyvet és úgy éreztem csakis én játszhatom ezt a karaktert.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest