… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Penélope Cruz az Agent Provocateur-nek tervez

Penélope Cruz az Agent Provocateur-nek tervez

Úgy tűnik Penélope Cruz is beállt azon hírességek sorába, akik divattervezésre adják fejüket. A fiatal színésznő és Monica Cruz közös együttműködésbe fogott az Agent Provocateur márkával, melynek eredményeképpen nemsokára egy új vintage kollekció születik.

A Cruz testvérek hamarosan saját kollekciót dobnak piacra, mely 15 különböző stílust fog tartalmazni, többek között melltartókat, és fűzőket is. A kreációkat a vintage vonulat ihlette, ugyanakkor az egyes darabok a Cruz lányok szerint, egy nagyon szexi, fiatalos, és esztétikus irányvonalat követnek.

Az együttműködés öt évre szól a híres divatmárkával, bár további részleteket nem tudni, annyi biztos, hogy a sztárpáros a kampányok kivitelezésében és tervezésében is közreműködik majd. „Ez egy hihetetlenül izgalmas időszak számomra, egy igazi új kaland. Mindig is nagy rajongói voltunk az Agent Provocateur-nek, és mindketten nagyon várjuk a hosszú távú együttműködést.” -nyilatkozta Penélope Cruz.

Nem ez az első alaklom, hogy egy Cruz családtag közös együttműködésbe fog az Agent Provocateur márkával. Monica Cruz korábban már tiszteletét tette a márka egyik pikáns reklámkampányában is. A nővérek pedig korábban már a Mango számára is terveztek egy kollekciót. Az L’Agent darabok világszerte augusztus 1-től lesznek kaphatóak a boltokban.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest