… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Paul Wesley-nek jobban fekszik a rosszfiú szerep!

Paul Wesley-nek jobban fekszik a rosszfiú szerep!

A Vámpírnaplók sztárja Paul Wesley nem régiben úgy nyilatkozott, szívesen bújna ismét a hasfelmetsző Stefan bőrébe! A színész egy interjúban a 4. évaddal kapcsolatban osztotta meg gondolatait az olvasókkal.

Paul Wesley szívesen látná viszont Stefan gyilkos oldalát a következő évadban. Az általa megformált Salvatore testvért a nézők igazi hősszerelmesként ismerhették meg, ám csakhamar kiderült, hogy Stefan sem volt, mindig jólfésült vega vámpír. Egykor vérengző hasfelmetsző hírében állt, aki nem kímélt sem nőket, sem gyerekeket. A pokol legmélyebb bugyrából aztán Lexi a megtért vámpírlány húzta ki. A harmadik évadban egy kis lökésnek köszönhetően Stefan visszatért a sötét oldalra, majd ismét jó útra tért.

Wesley-nek elege van a jófiú szerepből
A sokszínű vámpírt alakító sztár elmondta, a Salvatore testvér sötét időszaka volt a karaktere eddigi legjobb része, és reméli a 4. évadban ismét visszatér a képernyőre. „Azt hiszem ostobaság lenne, ha Ripper Stefant nem hoznák vissza a következő évadban. Szerintem a munkámnak ez a része sokkal mélyebben érintette a közönséget, mint karakter másik oldala. Persze az is jó volt, de én önző módon sokkal inkább élveztem a rossz fiú szerepet! Megmondom őszintén legszívesebben elsírnám magam minden egyes alkalommal, amikor Stefan elhagyja a sötét oldalt. Remélem a bűntudat ismét visszafordítja benne a gyilkos ösztönöket.”- mondta Wesley, majd hozzátette, nagyon szereti a múltba visszatekintős részeket, és reméli a közeljövőben is lesz benne része.

„Imádtam Stefant az 1920-as években, szerintem fenomenális volt! Szóval lehet, hogy önző vagyok, de bízom benne, hogy több ilyen jelenet lesz a jövőben!”- nyilatkozta a színész. Az interjú során az is kiderült, hogy Wesley nagyon várja a közös jeleneteket a Caroline-t alakító Candice Accola-val, mivel elmondása szerint, nagyon működik közöttük a kémia.

A sztár szerint, Damon lesz a befutó Elenánál
Paul Wesley elmondta, nem kizárt, hogy Elena megváltoztatja a döntését, most, hogy vámpír lett, és mégis Damont választja a 4. évadban. „Most, hogy vámpírrá változott, visszaemlékezik majd mindenre, a Damonnal kapcsolatos emlékek pedig, szerintem valamit megváltoztatnak majd benne.”- mondta a sztár.

 

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest