… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Párjaikkal buliztak a sztárok!

Párjaikkal buliztak a sztárok!

Hivatalosan is beköszöntött a szabadtéri buliszezon, ezért a Stereo Chef és a Young&Partners egy nyárindító partit szervezett, ahová meghívták hazánk gazdasági vezetőit és sztárokat is!

A fergeteges hangulatú rendezvényre több hírességet is a szerelme kísért el. Kasza Tibi, Király Viktor és Lola párjával, Mádai Vivien vőlegényével, Varga Győző és Turán Frigyes feleségével érkezett az eseményre. A Stereo Chef nyárköszöntő buliján részt vett még Hajas László, Bereczki Zoltán, Tolvai Reni, Baronits Gábor, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Erdőhegyi Brigitta, Ötvös Brigitta és Gömöri András Máté is. Az eseményen fellépett Nagy Adri, latin tánckoreográfiát adott elő Südi Iringó és a Showgirls, valamint egy modern zenei tánc performansszal állt a színpadra Forrai Bea és a Hot Girly Dance Class. Az este remek zenéjéért DJ Kustánczi Lia felelt.

Rengeteg sztár látogatott el a party-ra!

A Stereo Chef étterem&club egy igazán impozáns VIP bulival szerette volna köszönteni a nyarat. A sztárvilág krémje jelent meg a nagyszabású rendezvényen, ahol együtt szórakozott a hazai gazdasági elit és a hírességek. Az eseményen a színes programokon túl, finom étel-és italkülönlegességgel várták a vendégeket. Nagy sikert aratott a Pina Colada zselé, alkoholmentes borszörp, dinnyekaviár és pálinkaválogatás is. Elsőként a színpadra Nagy Adrienn állt, aki e gy minikoncerttel alapozta meg a hangulatot. A Magenta Aréna egy nyári ruhákból álló divatbemutatóval készült, melyen a hölgyek a kollekciót, az urak pedig a modelleket csodálhatták. A program egyik fénypontja Südi Iringó és a Showgirls fergeteges táncprodukciója volt, akik egy latin hangulatú koreográfiát adtak elő, mely tökéletesen passzolt a meleg májusi estéhez. A legforróbb pillanatokat Forrai Bea&Hot Girly Dance tánca okozta, hiszen a hölgyek egy vadító produkciót adtak elő, amit az egész étterem tátott szájjal csodált! A férfi vendégek különösképp! A Stereo Chef a fantasztikus hangulatú nyárindító után megígérte a vendégeknek, hogy több hasonló rendezvényt is szerveznek majd. Az étterem vár mindenkit, aki szeretne finomat enni, különleges italokat kóstolni, valamint egy jó bulizni a hétvégéke

Hozzászólások

Pin It on Pinterest