… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Öngyilkos akart lenni a híres énekesnő

Öngyilkos akart lenni a híres énekesnő

Szörnyű titokról számolt be egy nemrég készült interjúban a híres popdíva, állítása szerint ugyanis teljesen maga alá került mikor férjével végleg elváltak útjaik. Katy Perry úgy érezte nincs miért tovább élnie, és öngyilkosságot fontolgatott. 

Katy Perry elárulta, miután férjével Russel Branddel véget ért házassága, olyannyira depressziós lett, hogy saját kezűleg akart véget vetni saját életének. A Billboard magazinnak adott interjúban azt nyilatkozta, hogy legújabb By The Grace Of God című dalában is erre szeretett volna utalni.

“A dal nyilvánvaló módon elég kemény kérdéseket feszeget, mindez azért van, mert miközben írtam bennem is felmerültek a kételyek. Elbírom viselni? Akarok tovább élni?”- mondta az énekesnő, majd hozzátette, hogy a dalszövegek mindig az életéről szólnak, ezért ha a rajongók igazán ismerni szeretnék őt, csak annyit kell tenniük, hogy figyelmesen hallgatják a dalokat. Azóta Katy Perry jobb színben látja a világot, elmondása szerint, sokkal pozitívabb a hozzáállása az élethez, részben köszönhető ez mostani kapcsolatának is John Mayerrel, aki mindenben mellette áll.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest