… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Nyolchónapos szünet után újra randevúzott Cserháti Tamara

Nyolchónapos szünet után újra randevúzott Cserháti Tamara

A szépségkirálynő az interneten találta meg azt a férfit, akivel a hétvégén randevúzni ment – tavaly nyári szakítása óta először. Tamara néhány hete regisztrált a Twoo.com oldalra, és azóta – nem meglepő módon rengeteg üzenetet kapott. Így ismerte meg a harmincéves Krisztiánt, akinek múlt héten végre igent mondott, amikor a férfi egy bowlingozással egybekötött randira hívta.

Ötéves kapcsolatát tavaly nyáron zárta le Cserháti Tamara, azóta pedig szingliként élte mindennapjait. A több hónapos egyedüllétet megelégelve kereste fel néhány hete a Twoo online ismerkedő oldalt, ahol számos érdeklődő üzenetet kapott és több esetben – például Krisztiánt illetően is – a szimpátia kölcsönös volt. A szépségkirálynő most először döntött úgy, hogy az internetes társalgást követően személyesen is szeretne megismerkedni csevegőpartnerével.

Úgy tűnik, megérzései jónak bizonyultak. „Emlékszem, éppen hétvége volt, amikor az oldalt böngésztem és rám írt egy srác. Megnéztem a fotóit és mivel szimpatikusnak találtam, azonnal válaszoltam is neki. A kezdeti levelezésből aztán órákon át tartó beszélgetés alakult ki és mivel egyikőnk sem híve a végtelennek tűnő chatelésnek, ezért eldöntöttük: találkoznunk kell személyesen is” – mesélte Tamara.

Bár konkrét elvárásai nem voltak, annak mégis örül, hogy az értékesítőként dolgozó férfiben minden olyan tulajdonság megvan, amit ő fontosnak tart: a humor, a magabiztosság és a figyelmesség. Tamara és Krisztián munka után találkoztak és közel két órát töltöttek az egyik budai bevásárlóközpont bowling klubjában, ahol két gurítás között egy ital mellett folytatták a Twoo-n megkezdett ismerkedést. A szépségkirálynő aggódott amiatt, hogy vajon lesz-e kémia, hiszen attól, hogy valaki szimpatikus a világhálón, nem biztos, hogy élőben is az lesz. A beszélgetés viszont annyira jó irányba haladt, hogy mindketten úgy gondolják: mindenképpen lesz folytatás.

Krisztiánnak egyébként két hónapja ért véget egy szintén ötéves kapcsolata – talán a hasonló cipőben járás is lehet az oka annak, hogy ennyire megtalálták a közös hangot. „Eleinte feszült voltam, de a levelezések során tapasztalt humora nagyon hamar oldotta ezt és jól döntöttünk, hogy nem egy kávézóban találkoztunk először, közvetlenebb volt” – mesélte Tamara, majd hozzátette, mi történik majd, ha mégsem szövődik szerelem. „Nem esünk kétségbe, ha csak egy jó barátság születik ebből az ismeretségért, már ezért megérte regisztrálnom a Twoo-ra!”

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest