… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Nézd meg az ATTITUDE tavaszi kollekcióját!

Nézd meg az ATTITUDE tavaszi kollekcióját!

A 2013-as tavaszi/nyári kollekció darabjaiban a káprázatos színek és formák, a bámulatos anyagok, a tökéletes szabásvonalak és a finomművű kidolgozás varázslata valósul meg. A vízkék, a halványzöld, az orgonalila, a barackrózsaszín ezúttal egy markáns pasztellsorozat főszereplői, amelynek elemei, köztük a selyemből készült nadrágszoknyák, könnyed eleganciájú, bőszárú nadrágok és blúzok egyszerre váltják be a sikk és a kényelem ellenállhatatlan ígéretét.

A logika ezúttal is ugyanaz, mint az előző két sorozat kapcsán: a ruhák modellcsoportokban készülnek, amelyek egymással és korábbi darabokkal is variálhatóak, a tervező, Zoób Kati hozzáállása csupán annyiban változott, hogy ezúttal  a mindennapokra szóló szépség, a praktikus zakók, felsőrészek és a kosztüm szerepét is hangsúlyozni szeretné és az összetartozó elemek együttes viselésére bíztatja a márka rajongóit.

Az újjászületett retro-hangulat, amely az ATTITUDE esetében is fő irányadó, nem csak a klasszikus ruháknak ad kiemelt szerepet, de a díszítő technikáknak is. A gallérokon és öveken megjelenő, finom kidolgozású paszpol, a változatos csipkék, a flitter, a gyöngyök vagy éppen a víztükör csillogását idéző, átlátszó paljett megjelenésével ez az elegancia és ragyogás köszön vissza, mostantól egyedi formában, olykor míves hímzésekkel kiegészítve, amelyek – egyéni stílustól és életformától függően – hétköznapokon és különleges alkalmakkor egyaránt tökéletes társaink lehetnek.

A régi és az ezúttal szabadabb értelmezésű rózsamotívum mellett, mely bizonyos ruhákon másfajta kompozícióban, szálanként hullva jelenik meg, új elemként üdvözölhetjük az okker és a királykék karizmatikus kontrasztjában, selyemszoknyán és -blúzon feltűnő törökmintát. A márka idén új életre hív egy elfeledett darabot is, az alkalmi viseletek talányos rokonát, a délutáni ruhát is, de a legnagyobb ATTITUDE-ajándék mégis az eddig csupán luxuskonfekcióhoz használt, a tavalyi kollekcióból már ismert, kezdetben erős tartású selyemburett, amely az idő múlásával viselőjének testéhez igazodva kezd élni, lélegezni. Magas minőségével, különleges finomságával valódi ikonanyagává válik az elegancia és a praktikum eszméjét dicsőítő márkának – többek között rojtosszélű, béletlen kabátkák és kontrasztos ruhák formájában kel életre.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest