… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Nézd meg a Louis Vuitton új tavaszi-nyári kollekcióját

Nézd meg a Louis Vuitton új tavaszi-nyári kollekcióját

A Louis Vuitton 2012- es tavaszi- nyári kollekcióját a letisztult formák és az elegáns stílus jellemzi. A kollekcióban találhatunk sejtelmes, áttetsző és rafinált csipkés darabokat, valamint csatos iskolatáskát és aktatáskákat idéző csodákat is.

Marc Jacobs kollekciói mindig különlegesek, egyedülállóak és érdekesek. Míg az őszi- téli kollekció inkább szexis és vad volt, addig a mostani sokkal finomabb, visszafogottabb, nőiesebb és vidámabb. Az anyagok puhák és elegánsak, a színek között pedig szinte minden árnyalatot megtalálunk a durva neonszíneket kivéve. Az idei legnépszerűbbek a pasztell, a sárga és a kék, a csipkés, valamint iskolatáskát idéző darabok.

A Louis Vuitton szintén az idén egy teljesen új táskacsaláddal is előrukkolt. A kollekciónak a Színek ünneplése nevet adta, mivel az egységes, egyszerű, elegáns, nőies fazon szinte minden színben kapható, így mindenki megtalálhatja közöttük ízlésének és szívének legkedvesebbet. A különleges kollekcióhoz egy igazán franciás, romantikus videó is készült.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest