… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Nagyvárosi elegancia a Mango új military kollekciójában

Nagyvárosi elegancia a Mango új military kollekciójában

A maszkulin divat ihlette ruhadarabok idén ismét reflektorfénybe kerültek. A military stílust ezúttal a Mango modern köntösbe csomagolta, legújabb kreációi a nagyvárosi eleganciát keltik életre.

Bár még csak a nyár elején vagyunk, sosem késő elkezdeni megtervezni őszi ruhatárunkat. A Mango őszi/téli kollekciójában a military trend újjáéled, a gyönyörű darabokat a férfi ruhatár inspirálta, a kampányképeken a nagyvárosi nő jelenik meg. A kampány bemutatja, hogyan lehet stílusosan párosítani a ruhák különböző színeit, fazonjait és textúráit.

Az új kollekció egyedien sportos és eklektikus együttest mutat be. A ruhákat az egyszerű semleges földszínek, és finomított sziluettek jellemzik. A military a katona és férfi divatból kígyózott be a női ruhatárba, mára teljesen átalakult ez a trend, a kifinomult vagány darabok, olíva zöld ingruhák, többzsebes khaki kabátok, bézs nadrágok az elegáns eseményeken is megállják helyüket. A kollekcióban nem csak ruhákat, de stílusos kiegészítőket is találunk, divatos táskák, fejfedők, és övek képében.

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest