… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Nagy tavaszi cipőmustra

Nagy tavaszi cipőmustra

Az idei tavaszi cipőtrendek vidám, bohókás árnyalatokat követnek. A kényelmes lapos talpúaktól, a platform fazonokig mindenki megtalálja a személyiségének megfelelő darabot! Színek minden mennyiségben!

Az idei felhozatalban színkavalkád uralkodik. A sláger színek közé tartoznak a neon és pasztell árnyalatok valamint, a fémes hatású tónusok. A színes változatok között a legvadabb árnyalatkombinációk is előfordulnak.
A Bagatt tavaszi/nyári cipőkollekciója csábító színekben és nőies fazonokban.

Colour Shock kollekció – Merj színes lenni!
Erőteljes Pop-Art-színek mint erőteljes stílusvallomások. A colour blocking (amikor élénk színek más élénk színekkel virítanak) életre kel: büszke, öntudatos, dinamikus, de egyszerre szexi, nőies és elegáns. Ez a csúcs divat trend magas sarkú cipőket követel világító kontraszt színekben és extravagáns táskák kíséretében.
A Humanic legújabb kollekciója: Cseresznyés balerina cipő, Funky Shoes, 5990 Ft; Masnis balerina, Never2Hot, 6990 Ft; Kék-pink peeptoe cipő, Never2Hot, 8990 Ft; Pink velúrbőr pumps, SMH, 13.990 Ft; Narancs-rózsaszín textil szandál, SMH, 13.990 Ft; Bőrszandál, SMH, 10.990 Ft; Sárga-barna szandál, SMH, 14.990 Ft

A Vagabond cipők is nagyon színesre és virágosra sikeredtek:

Lady Gaga a cipődivatban
A formák tekintetében Lady Gaga volt nagy hatással a kollekciókra. Most az óriási platform cipők és az ötvenes évek vastag cipő sarkai kerülnek reflektorfénybe. Alacsony termetűek így hihetetlen magasságokba emelkedhetnek ezeknek a fazonoknak hála, míg a magas hölgyeknek a hegyes orrú, vagy alacsony talpú darabok állnak jól.
A Zara tavaszi kollekciója: Fekete peep toe, 13.995 Ft; Krémszínű masnis, 15.995 Ft

Strasszos különleges darabok
A Cuplé  cipői mindig elegánsak, kecsesek és persze hihetetlenül nőiesek. A legújabb darabok színvilága teljesen egyezik a tavasz/nyár kedvenc színeivel!

Halle Berry természetes stílusában
Divatosak és megfizethetőek- így lehet leginkább jellemezni a kollekciót! A legújabb modellek: az éktalpú  peeptoe-k (nyitott orrú cipők), az éksarkú pántos szandálok és szlingek (sarokpántos szandálok) éppúgy kombinálhatók háromnegyedes farmerokkal és laza pólókkal, mint maxi-ruhákkal, amelyek ebben a szezonban rendkívül színesek és feltűnőek is lehetnek.
Kedvenceink a Deichmann legújabb tavaszi kollekciójából:

A kényelem mindenek előtt
Több márkánál is visszatér a természetesség és a kényelem! Zöld fonott balerina, Tamaris; Színes balerina, Mango; Alsó sor, högl

Plasztik cipellők Marc Jacobstól
Az anyagoknál változás figyelhető meg, az átlátszó plasztik lábbelik Marc Jacobs kollekciójában nagy feltűnést keltettek a kifutókon, így első ránézésre igencsak bizarrnak hatnak.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest