… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Molnár Andi lesz a MezTelenül új műsorvezetője

Molnár Andi lesz a MezTelenül új műsorvezetője

 Molnár Andrea betáncol a SportKlub képernyőjére. A gyönyörű fiatal lány mostantól a MezTelenül című magazinműsor háziasszonyaként várja a csatorna nézőit. Andi úgy érzi, elérkezett az idő, hogy a táncos cipőt szögre akassza, és új területen próbálja ki magát.

Az ország a Szombat Esti Láz című műsorban ismerte meg Molnár Andit, aki mostantól a SportKlub képernyőjéről mosolyog majd a nézőkre nap mint nap. Andi elárulta, mindig is közel állt hozzá a sport, nemcsak a tánc szerelmese, hanem fitnesz magyar bajnoki második helyezett, és világbajnoki harmadik helyezett is, családja pedig generációk óta a mozgásnak szenteli életét. „Egész életemben fontos szerepet játszott a sport, nagyapám és édesanyám is testnevelő tanár volt, én pedig gyerekként folyton körülöttük lebzseltem. A Szombat Esti Láz után abbahagytam a versenytáncot, fordulóponthoz érkezett az életem, úgy éreztem, ideje új kihívásokat találni. A SportKlub megadta számomra ezt a lehetőséget. Az élsportolói életformáról nehéz eltávolodni, ugyanakkor élvezem, hogy minden nap a stúdióba kell bemennem, nem pedig a táncterembe. Persze a tánciskolámban továbbra is folytatom az oktatást” – mondta el Molnár Andrea.

Andi nagyon elszánt, izgatottan készül SportKlubos debütálására. „Úgy érzem a MezTelenül vezetése testhez álló feladat a számomra, hiszen mindig is érdekelt az élsportolók felkészülése, élete. Örömmel nézek az új feladat elé, remélem a nézők elégedettek lesznek velem” – tette hozzá a csatorna új műsorvezetője.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest