… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Molnár Andi a feltűnő kétrészest szereti

Molnár Andi a feltűnő kétrészest szereti

 

Molnár Andi mindig csúcsformában van. A dzsungel királynője folyamatosan pörög, így nem csoda, hogy nem jön zavarba, ha a bikinivásárlásról van szó! A csinos táncos az idei bikinitrendekről beszélgetett az érdeklődőkkel az Arena Stílustitkok Workshop háziasszonyaként és azt is elárulta, milyen darabokat fog beszerezni idén.

„A mozgás az életem része, ha nem a tánccsoportommal próbálunk, akkor futni, jógázni, vagy súlyzózni szoktam, de szívesen próbálok ki új sportokat is. Tudatosan táplálkozom, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszem, a fehér lisztet pedig már régóta száműztem az életemből” – mondta a SportKlub műsorvezetője, akinek tökéletes alakján szinte bármilyen fürdőruha jól mutat.

0gJ-v3ncqyoMZ8vI9EmBCwBMguEksqcxrI9mvxLW520„Általában a nyári leértékelésekkor vásárolom meg az új bikiniket, ilyenkor rögtön több is kerül a kosárba. Nagyon szeretek csúszdázni, így sokszor idő előtt elkopnak a fürdőruháim, az utánpótlás pedig mindig jól jön. A legjobban a színes, feltűnő mintás kétrészeseket szeretem. Fontos, hogy legyen benne valami csavar, egy extra minta, vagy valamilyen díszítés. A dzsungelben megkedveltem az egyberészes fazont is, idén valószínű, egy ilyet is beszerzek. Az Arena workshopon arról is beszéltünk, hogy a kimonó az idei a szezon egyik slágere, úgyhogy biztosan az is bekerül a strandtáskámba!”

Andi imádja szabadidejét a vízparton tölteni, a Balaton partján sokszor összefuthatunk majd vele, de a meleg hónapokban Horvátországba is elutazik majd.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest