… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Minden idők legextrémebb gyűrűkollekciója egy különös tervezőtől

Minden idők legextrémebb gyűrűkollekciója egy különös tervezőtől

Stephen Webster szeret megbotránkoztatni. Extrém tavaszi kollekcióját rejtélyes bibliai történetek, és Jules Verne varázsaltos víz alatti világ inspirálta. A különc tervező kreációi nem hétköznapi alkotások, egytől-egyig jelentéssel bírnak.

A híres tervező legújabb gyűrűkollekciója egyszerűen döbbenetes lett, idén a zseniális író Jules Verne Némó nyomában című regényét és néhány különös bibliai történetet használt fel az ékszerek megalkotásához. Websterről köztudott, hogy sosem tervez csak úgy, minden egyes kollekció, amit megalkot, üzenetet hordoz, olykor igencsak botrányosat.

A designer korábban olyan sztároknak tervezett, mint Kate Moss, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Elton John, Johnny Depp, Sharon Stone, vagy Nicholas Cage. Többek között Madonna és Guy Ritchie jegygyűrűjét is ő alkotta meg. Mindegyik gyűrűt kézzel készítenek, aprólékos odafigyeléssel, a kreációiban a kreatív történeteket kombinálja a tervező a viktoriánus részletekkel.

Az idei kollekcióban felsorakoznak a misztikus tengervilág élőlényei, az egyes darabok fehér aranyból, ezüstből, valamint sárga aranyból készültek, ezen kívül  káprázatos gyémántokkal, ametisztekkel, és opállal díszítették őket.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest