… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Meseszép hajbavalók

Meseszép hajbavalók

A híres tervező 2012-es kollekciója egyszerre romantikus és elegáns. A most következőkben megmutatjuk, hogyan teheted izgalmasabbá frizurádat, ezekkel a gyönyörű kiegészítőkkel!

Alexandre de Paris 2012-es őszi/téli kollekciója tele van érdekes darabbal és különleges formákkal. Az egyes kiegészítők között találunk  ékkövekkel díszített hajpántokat, dekoratív csatokat, szalagokat, hajtűket, és flitteres brossokat. Mindezeket a tervező a legkülönfélébb anyagokból valósította meg, akadnak fémből, műanyagból, és szövetből készült pillangók, virágok és néhány elegáns ünnepi darab.   Paris kollekciójában helyet kaptak emellett a melegebb kötött hajpántok is. A tervező szerint ezek az ékszerek biztosítják, hogy minden tekintet viselőjükre szegeződjön.

A kiegészítőkkel könnyedén feldobhatod unalmassá vált frizurádat, és szinte percek alatt elegáns hajkoronát varázsolhatsz magadnak egy partira. Legyen szó feltűzött kontyról, vagy laza frizuráról, ezek a hajékszerek különleges megjelenést biztosítanak. A lényeg, hogy helyezd a csatot vagy brosst a frizurád leghangsúlyosabb részére, és mindig illeszkedjen a ruhád stílusához.

Sose felejtsd el, hogy a rendezetlen, vagy ápolatlan hajkoronát semmilyen kiegészítő nem teszi szebbé. Készíts laza loknikat, és tűzz egy nagyobb méretű brosst a frizurád egyik oldalára. Ez a kombináció lágy romantikus külsőt varázsol. Egy egyszerű 60-as évekbeli tupírt is nyugodt szívvel bevethetsz, viselj hozzá hajpántot, hogy kiemeld, és izgalmasabbá tedd a formát. A hajtűk a kontyoknál és a tupírozott, magasabb formáknál kifejezetten jól mutatnak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest