… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Mesebeli kiegészítők őszre- Gyönyörű darabok a Pradától!

Mesebeli kiegészítők őszre- Gyönyörű darabok a Pradától!

Miuccia Prada minden évben valami különlegességgel rukkol elő, nincs ez másképp idén sem, legújabb lélegzetelállító kollekcióját a gyerekmesék inspirálták.

Az már világosan kiderült, hogy az olasz divatházak abszolút irányadónak számítanak, ha kiegészítőkről van szó. Bár a luxus márkák kollekciói nem éppen a megfizethető kategóriába tartoznak, érdemes figyelemmel követni őket, hiszen hamarosan trenddiktálóként olyan divathullámot indítanak el, melyek bekígyóznak a megfizethető üzletek polcaira is.

A Prada őszi/téli kreációiban szokatlan formák, és varázslatos színek dominálnak, az különböző darabok egytől-egyig gyerekkorunk kedvenc tündérmeséit idézik vissza. A kollekcióban találunk cipőket, táskákat, és napszemüvegeket is, melyek igazi retró külsőt kölcsönöznek viselőjüknek!

A divatház idén jó néhány szórakoztató elemmel is feldobta kiegészítőit, az uralkodó minta a virág, de találkozhatunk néhány szokatlan geometrikus formával is a cipőkön és a táskákon egyaránt. A Prada ismét bebizonyította, hogy még mindig tud egyedit mutatni, és a minőség, valamint az elegancia továbbra is a márka védjegyei közé tartozik.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest