… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Megjelent az X-faktor győztes, Tóth Andi első videóklipje

Megjelent az X-faktor győztes, Tóth Andi első videóklipje

Tóth Andi, aki beírta magát a magyar tehetségkutatók történelmébe azzal, hogy 15 évesen megnyerte az X-Faktor ötödik szériáját leforgatta élete első videoklipjét. A döntőben a Legyek Én című dal hozta meg számára a győzelmet, melyet Rakonczai Viktor és Rácz Gergő szerzett, a szöveget pedig Erdős Virág írta. Így nem is volt kérdés, hogy a döntős dalhoz készüljön el a nagyváradi lány első videója.

A különleges technikával készült klip forgatásán Andi tökéletesen helyt állt, vérprofisággal viselte a kamerák kereszttüzét így a végeredmény magáért beszél: fiatalos, könnyed, nyárias videó, mely tökéletesen tükrözi a dal mondanivalóját.

„Furcsa volt, hogy ”green háttér” előtt forgattuk a klipet, így sok jelenetben csak a fantáziámra tudtam hagyatkozni. Reggel kilenctől késő éjjelig dolgoztunk, így a végén már nagyon örültem, hogy levehettem a magassarkút, mert nem vagyok ehhez hozzászokva. Három különböző fantáziavilágba visz el a klip, ami nekem is lehetőséget adott a játékra,  új oldalamat mutathatom meg a közönségnek. Nagy izgalommal vártam végeredményt, mert sok utómunkát igényelt a különleges technikai megoldások miatt.  Az egészet egyben látva nagyon büszke vagyok, hogy egy ilyen egyedülálló klippel debütálhatok. Remélem, a közönség is jól fogadja majd.”

A Legyek Én című dal az énekesnő első albumán is szerepel, mely februárban debütált és a döntőben elhangzott dalok hallhatok rajta:

Hozzászólások

Pin It on Pinterest