… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Marilyn Monroe bőrébe bújt az X-Faktor sztárja!

Marilyn Monroe bőrébe bújt az X-Faktor sztárja!

Szexi, kacér, titokzatos és kihívó – ilyen az igazi Marilyn Monroe. Csobot Adél, az X-Faktor fiatal tehetsége rajong a szőke sztárért.  A fiatal énekesnő úgy döntött, kipróbálja, milyen érzés lehet egy napra minden idők egyik legnagyobb ikonjának bőrébe bújni!

Csobot Adél lehet az új Marilyn Monroe! Az ifjú énekesnő ugyanolyan bájos, szexis és kacér, mint szőke elődje. Adél gyakran néz videókat tabletjén a mozicsillagról, hogy ellesse egy-egy mozdulatát. Most úgy döntött, kipróbálja, milyen érzés egy napra Monroe-vá változni.

„Nagyon szeretem Marilynt, sok filmjét láttam, az egyik kedvenc videóm, amit rengetegszer megnéztem a tabletemen, amikor a „Happy Birthday-t” énekli Kennedynek. Még ha nem ő volt a világ legnagyobb énekesnője, akkor is ő volt a nagy betűs NŐ. Minden mozdulatában elbűvölően szexis volt, és ha színpadra lépett, az összes tekintet rászegeződött, egy igazi példakép” – magyarázta az énekesnő, aki egyáltalán nem bánja, ha Marilyn Monroe-hoz hasonlítják.

„Sokan mondják, hogy hasonlítok Marilynre, ezt pedig én bóknak veszem… ki ne örülne, ha az egyik legnagyobb hollywoodi csillaghoz hasonlítják? Attól azonban nem félek, hogy az életem is olyan tragikusan alakul, mint az övé. Én nem adnám fel önmagam, sosem változnék meg senki kedvéért sem!”– tette hozzá Adél.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest